hirdetésFüggőpolc házilag

Otthon-bútor

Függőpolc házilag

Berky Alexandra készítette ezt a csajos kis függőpolcot. Tarts vele és barkácsolj egyet te is! Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és helyes kis dísze lesz a lakásnak. 

Hozzávalók • akrilfestékek • fenyő deszka fúró • zsnór 16 db fa golyó lakk fonal • olló

Fesd le a fa golyókat színesre akrilfestékkel, száradás után lakkozd is le őket, hogy tartósabb legyen a festés. Fonalból készíts bojtokat. 

Galériához klikk a képre!

Fúrd ki a fa deszkát 4 ponton. Vágj négy azonos méretű darabot a zsinórból, fűzz egy bojtot és egy golyót mindegyik szálra. Bújtasd őket át a négy kifúrt lukon, fűzd rájuk a többi fagyolyót, felül pedig csomózd össze mind a négy zsinórt. Már mehet is a falra a polcocska!

IMG_4972.jpg

Szandi további munkáit ITT találod. 

IMG_4967.jpg
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Utak és tévutak a tökéletes kerthez
Senki nem fog úgy hozzá egy ház építéséhez, hogy felhúz egy falat, mondván, ha nem jó ott, majd lebontjuk. A kertrendezést is az alapoknál kell kezdeni. Kevés, ha szép virágokat, vagy stílusos kerti bútort választunk.


Otthon-bútor
Kiegészítő tároló: irattartó az asztalra
Egy roppant praktikus kisbútort mutatunk be ebben a cikkünkben: közvetlenül az íróasztalon tartható irattartót. Mert a dossziésorokat úgy érdemes tárolnunk, hogy első ránézésre megtaláljuk a keresett iratot. Mint látni fogjuk, sok előnye van, és kicsit sem nehéz elkészíteni.


Otthon-bútor
Kamraszekrény kis helyre
Egy negyvenéves lakás kamrájának felújítását oldotta meg frappánsan, sok ötlet – a szó szoros értelmében vett – beépítésével Nichter Róbert Pécsett.


Ötletek
Környezetbarát penészölő
A penészesedésnek sokféle oka lehet, és csodaszer sincs, de mindig akad egy-két minőségi szer, amelyekkel a gond orvosolható. 
Ötletek

Kerti tó s. k.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság