hirdetésFaburkolatú szoba

Otthon-bútor

Faburkolatú szoba

Nagyon szereti a faházakat Vastag Gábor és felesége, ezért penci házuk egyik szobáját felújítva Gábor a falakat deszkával borította.

A munka elsőre egyszerűnek tűnt, két hétre számítottak – és lett belőle három hónap...

A fatelepen vásárolt 500×22×2,5 centis fenyődeszkát Gábor lecsiszolta, favédőszerrel lekente, majd 10 centis facsavarral rögzítette a falakra. Az ágy fölé dísz készült, szintén fából:

Az egyik falat laminált padlóval borította, hogy az legyen  majd a szekrény hátulja...

...a mennyezetet pedig felesége ízlésének megfelelően OSB-lappal. A padlót ugyanolyan laminált padlóval burkolta, mint az egyik falat. Amikor megvolt a fal és a padló, lelakkozta őket.

Ezután mért, majd a boltban méretre vágatott táblásított fenyőelemeket úgy rakta össze, hogy direkt nem készített a polcokra ajtót. Néhány fiók-előlapot viszont megalkotott:

Az éjjeliszekrény is két egyedi díszt kapott:

Az ágy elkészítése volt a legkönnyebb: egyszerűen csak le kellett másolni a méreteket a régi ágyról.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kényeztető kádak
A fürdőszoba ma már nem egyszerűen a tisztálkodás helyszíne, inkább a felüdülés színtere. A fürdőtér ? korábbi mellékhelyiség szerepéből kinőve ?, mindennapjaink legszemélyesebb terévé vált. Főszereplője pedig kétségkívül a kád. Lássuk, milyen újdonságokat kínálnak a gyártók.


Otthon-bútor
Geometrikus polcrendszer LED-világítással
A 150×85 centis polcrendszer hat, különböző méretű és alakú polcüregből áll.


Otthon-bútor
Álomfürdő s. k.
Régi, felújításra szoruló házat vett párjával Hadari Vivien Sopronban. Neki is láttak a felújításnak, de úgy, hogy az ácsmunkán kívül mindent ők maguk, illetve néhány barátjuk végzett.


Otthon-bútor
Rusztikus téglafal a nappaliban
Egyetlen hosszú hétvége alatt látványosan megújulhat a nappalink, ha végigcsináljuk a cikkünkben bemutatott tennivaló-lépéseket. A szeletelt, bontott téglákból bármilyen alakzatot kirakhatunk vagy leburkolhatunk, átvarázsolva az otthoni enteriőrt.
Gép- és anyagújdonságok

Divatos falfestékek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság