hirdetésCsőtakaró és polc egyben

Otthon-bútor

Csőtakaró és polc egyben

A lakás utólagos bővítése, új helyiségek kialakítása esztétika hátrányok megjelenésével járhat. Nagy Lehel is ezzel szembesült Biharnagybajomon, amikor családjával másik lakásba költözött.

A lakásban még az előző lakók utólag alakították át a kamrát fürdőszobává, és az ottani radiátort a nappalin át, falon kívüli vezetékekkel csatlakoztatták a központi fűtéshez. Az ajtó fölött végigfutó csövek látványa nagyon zavarta a beköltözőket. Lehel végül a csövek eltakarása mellett döntött. Készített egy dobozszerű, belülről kellőképpen megerősített, a felső részén polcként is használható L betű alakú, a többi bútor színéhez hasonló tölgyfaszínű takaródobozt, amely eltakarja a falon végigfutó csöveket, egyben polcként is szolgál.

A takaratlan csövek látványa nagyon nem szép.

A takaródoboz hátulról, az erősítésekkel.

A helyére erősített takaróelem polcként is használható.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Bambuszpolc
A polc elkészítése szükségszerű volt, amikor új, bútorozatlan albérletbe költözött párjával Andráska Béla Budapesten.


Ötletek
Házi dűbel nehéz polcnak, bojlernek
Különösen lazább szerkezetű (vályog vagy gázbeton) falaknál nehézkes a súlyosabb tárgyak felfüggesztése. Erre is akad azonban barkácsmódszer.


Otthon-bútor
Sarkukra állított dobozpolcok
Mindig akad a lakásban olyan fal, amelyen üres folt virít. Ilyen helyekre ajánljuk ezeket a dobozokból épített, dekoratív polcokat, amelyekből annyi elemet és olyan formában helyezhetünk el, amennyi és amilyen formában leginkább illik a környezetéhez. Mi sarkukra állítva illesztettük össze őket.


Ötletek
Beépített cipőtartó kis előszobába
Nagyon kicsi az előtér Nánási Zsoltéknál Mogyoródon, a helyszűke miatt az „úti holmit” nem volt hova letenni, és cipőt sem egy párat hord az ember. A helyzet megoldásért kiáltott.


Otthon-bútor

Ajtóból polc
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság