Csőtakaró és polc egyben

Otthon-bútor

Csőtakaró és polc egyben

A lakás utólagos bővítése, új helyiségek kialakítása esztétika hátrányok megjelenésével járhat. Nagy Lehel is ezzel szembesült Biharnagybajomon, amikor családjával másik lakásba költözött.

A lakásban még az előző lakók utólag alakították át a kamrát fürdőszobává, és az ottani radiátort a nappalin át, falon kívüli vezetékekkel csatlakoztatták a központi fűtéshez. Az ajtó fölött végigfutó csövek látványa nagyon zavarta a beköltözőket. Lehel végül a csövek eltakarása mellett döntött. Készített egy dobozszerű, belülről kellőképpen megerősített, a felső részén polcként is használható L betű alakú, a többi bútor színéhez hasonló tölgyfaszínű takaródobozt, amely eltakarja a falon végigfutó csöveket, egyben polcként is szolgál.

A takaratlan csövek látványa nagyon nem szép.

A takaródoboz hátulról, az erősítésekkel.

A helyére erősített takaróelem polcként is használható.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Kiegészítő tároló: irattartó az asztalra
Egy roppant praktikus kisbútort mutatunk be ebben a cikkünkben: közvetlenül az íróasztalon tartható irattartót. Mert a dossziésorokat úgy érdemes tárolnunk, hogy első ránézésre megtaláljuk a keresett iratot. Mint látni fogjuk, sok előnye van, és kicsit sem nehéz elkészíteni.


Otthon-bútor
Szabadon álló, légies polcok a nappaliba
Polcok minden lakásban kellenek. Lehetnek stílustalan sima kockák vagy csinos konzervatív darabok is – miért ne lehetnének hát modern, dinamikus formavilágú bútorok? Ezúttal egy kellemes, légies polcsort mutatunk be, természetesen a készítés folyamatával együtt.


Otthon-bútor
Beépített polcszekrény gipszkartonból
Szekrény vagy könyvespolc helyett falfülkéket álmodott a nappaliba Tarján Dénes és felesége Pomázon, majd saját kezűleg el is készítette őket. A végeredmény szépsége és funkcionalitása igazolta várakozásaikat. Ráadásnak az ÖM múltkori bajnokságán díjat is nyertek vele.


Otthon-bútor
Hangulatos konyhai kispolc
Nem csak a tradicionális konyhában mutat jól a sublód fölött ez a fűszertartó, de a hipermodern, minimalista főzőfülke elvágólagos vonalait is kedvesen oldja lágyabb íveivel. Mellesleg pedig ideális tároló a manapság szükséges számos konyhai apróság számára.
Ötletek

Csónakpolc


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság