Fal egyedi üvegtéglákkal

Otthon-bútor

Fal egyedi üvegtéglákkal

Házvásárlás után teljes felújítást végeztek Laczi Róberték Szegeden, és a fürdő, valamint a mellékhelyiség ajtaja feletti falszakaszt „dobták fel” ezzel a saját gyártmányú üvegtégla-kreációval.

1. Nagyon tetszettek nekik az üvegtéglák, de a kapható darabok formája és mérete nem. Így esett a választásuk egyszerű 5 cl-es röviditalos poharakra.

 

2. A poharak belső felét üvegfestékkel festették le, majd Róbert két-két poharat összefordítva Loctite Power Tape szalaggal ragasztott körbe.

 

3. A falban futó vezetékek és a két mellékhelyiségben az ajtók felett elhelyezett lámpák nem könnyítették meg az „üvegtéglák” elhelyezését.

4. Ezért alakítottak ki végül hullámvonalat. A türkizkék szín a „vizesblokkot” is jelképezi. A 10 cm-es ytongfalba megfelelő átmérőjű lyukakat fúrtak...

 

5. ...amelyekbe beragasztották Pattex stukko fix ragasztóval az elkészített poharakat. Ezután már csak körbe kellett javítani a falat, s jöhetett a végső festés.

 

Nappal „csak” hullámvonal mintának látszik az egész....

 

...sötétben azonban teljes pompájában tündököl az ötletes díszítés.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Minimalista ebédlőasztal
A ragasztott faanyagból készült egyszerű ebédlőasztalnál hat személy kényelmesen elfér. A bútoráruházban egy ilyen remek asztalnak megkérik az árát, megépítésével sokat spórolhatunk. Szerelése nem kíván szakértelmet, bátran fogjunk hozzá.


Otthon-bútor
Amit a kilincsekről tudni érdemes
A hasznos tudnivalókat gyűjtöttünk csokorba a kilincsvásárlásra készülőknek.


Otthon-bútor
Álomház lenyűgöző panorámával
Szó szerint behódol Pécs városa annak a családi háznak, amelyet Gálosi Bettina tervezett a „Stílus és Otthon – Jövő otthonai” pályázatára.


Otthon-bútor
Csomómentes tapétaragasztó
Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.


Otthon-bútor

Az ablakpárna szép!


Otthon-bútor

Zseniális cica bútorok


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság