Lisztesládából vintage ruhatároló

Otthon-bútor

Lisztesládából vintage ruhatároló

Az ezeréves lisztesládát újította fel vintage hangulatú festéssel Mátrainé Horváth Nárcisz Somogyjádon. A láda így tökéletesen illeszkedik lánya, Írisz szobájába. Már csak azért is, mert a mellette levő komódok ugyanilyen stílusúak.

A láda érdekessége a két ráfestett róka – Írisz ugyanis imádja őket, s a szobája tele van velük. Nárcisz egyszerű temperával festette a ravaszdikat, majd lelakkozta őket. Mivel a láda azokat a ruhákat rejti, amelyek még nagyok a lánykára, a teteje ezért kiválóan alkalmas könyvek és játékok tárolására.

1. A régi lisztesládának először is leszerelték a tetejét, majd kívül (és belül!) alaposan lecsiszolták és lemosták, majd megszárították.

2. A vintage hatás eléréséhez először sötét alapszínt kentek fel, majd miután megszáradt, fehéret, és azt visszacsiszolták-koptatták.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Újjászületik a láda
A régi bútorok felújítása közös programnak is nagyszerű.


Otthon-bútor
Versenyautó alakú postaláda
Otthon föllelhető maradékokból készítette Garbár Sándor ezt a postaládát Békésen. A kerekek egy kiérdemesült járókeretről származtak, a futómű zártszelvény, a láda anyaga 1,5-ös alulemez, a hűtőkeret 1,5-ös rozsdamentes lemez, a rács pedig egy ventillátorban szolgált korábban.


Kert-balkon
Virágládák, kaspók ötféleképpen
 Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Aki pedig úgy tudja elhelyezni, hogy jól is mutasson és a a virágnak is jó legyen, az ügyetlen nem lehet. 


Otthon-bútor
Hely a kincseknek: játéktartó ládika
Ez a kincsesládika tökéletes tárolója lehet gyermekeink legféltettebb kincseinek, a játékoknak. Építsük meg velük együtt! De akár az ünnepekre – születésnapra, karácsonyra – is jó lesz: ha valamelyik ajándékot ebben adjuk át, plusz örömet szerezhetünk a kicsiknek.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság