hirdetésLisztesládából vintage ruhatároló

Otthon-bútor

Lisztesládából vintage ruhatároló

Az ezeréves lisztesládát újította fel vintage hangulatú festéssel Mátrainé Horváth Nárcisz Somogyjádon. A láda így tökéletesen illeszkedik lánya, Írisz szobájába. Már csak azért is, mert a mellette levő komódok ugyanilyen stílusúak.

A láda érdekessége a két ráfestett róka – Írisz ugyanis imádja őket, s a szobája tele van velük. Nárcisz egyszerű temperával festette a ravaszdikat, majd lelakkozta őket. Mivel a láda azokat a ruhákat rejti, amelyek még nagyok a lánykára, a teteje ezért kiválóan alkalmas könyvek és játékok tárolására.

1. A régi lisztesládának először is leszerelték a tetejét, majd kívül (és belül!) alaposan lecsiszolták és lemosták, majd megszárították.

2. A vintage hatás eléréséhez először sötét alapszínt kentek fel, majd miután megszáradt, fehéret, és azt visszacsiszolták-koptatták.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Háncs helyett toboz
A virágládákban a felszínre célszerű faháncsot tenni a virágok köré, mert megvédi a földet, s nem veri ki az eső (és így nem veri fel az ablakra a sarat), nehezebben gazosodik, és hosszabb ideig megőrzi a nedvességet. A toboz pedig még ennél is jobb.


Ötletek
Bútorok vintage hangulatban felújítva
Szinte az egész lakás bútorait vintage stílusban újította fel Mátrainé Horváth Nárcisz Somogyjádon.


Kert-balkon
Szép postaláda egyszerű elemekből
Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi forgalomban csak nagyon kis számban található beépíthető fajta, és ezek beépítése is elég bonyolult. Ezért visszatért a jól bevált vízlefolyócső-változathoz.


Otthon-bútor
Fali virágtartó
Raklapból készített vintage stílusú fali virágtartó dobozt Rajna János Budapesten – nem is egyet.


Otthon-bútor

Tetőtéri ládaasztal
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság