Istállóból alkotóműhely

Otthon-bútor

Istállóból alkotóműhely

A család birtokában levő, használaton kívüli istállót alakította át műteremmé Thuróczy Zoltán Jászszentandráson, hogy legyen egy olyan hely, ahol kényelmesen tud alkotni.

Első is lett vele az Ötlet Mozaik tavalyi barkácsbajnokságán, felújítás kategóriában.

Az eredeti, gyakorlatilag romos állapotú épület felújítása természetesen nem szimpla átfestést jelentett, hanem a padlót lebetonozását, a falak újravakolását, majd a helyiség újragondolását.

A végül nagyrészt fehér beltér a nagy ablakokon át beáradó rengeteg fénnyel megfelelően világos, derűs, ihletadó, alkotásra sarkalló környezetet eredményezett...

...főként mert Zoltán az általa alkotott, illetve felújított tárgyakkal és bútorokkal töltötte meg a valamikori istállót.

A díszek egy része lomtalanításból származik...

...a bútorokat pedig természetesen maga festette és újította fel, hiszen azok is teljesen romos állapotban voltak – ragasztani, csavarozni és átalakítani egyaránt kellett őket.

A végeredmény azonban önmagáért beszél: ki gondolná, hogy ezen a helyen régen lovak abrakoltak?
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Készíts egyedi tálcát: akár egy régi képkeretből is lehet
Dobd fel az unalmas, régi tálcát, és lepd meg vendégeidet egy újragondolt darabbal. Szolgáld fel nekik ezen a kávét és a kekszet, imádni fogják.


Ötletek
Mosogatógépből konyhaszekrény
Végérvényesen elromlott a konyhai bútorsorba beépített mosogatógép Sebestény Istvánéknál Budapesten. Miután arra az elhatározásra jutottak, hogy nem vásárolnak újat, úgy döntöttek, megtartják, csak ezentúl konyhaszekrényként fog funkcionálni.


Ötletek
Újragondolt szekrények
Divatjamúltnak és sötétnek találta ezt a szekrénysort Buha Mónika Szegeden, és mivel világosítani szerette volna a tetőtéri szobákat, átalakította.


Gyerkőc
Tengerészláda a gyerekszobába
Kisfiának alakított át egy régi ládát ötletes játéktárolónak Weiss Pamela.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság