Tűsarkú cipőszekrény

Otthon-bútor

Tűsarkú cipőszekrény

Az előszobában (is) rendnek kell lenni. De a legtöbben ott tartják a cipőket is – és ez a két dolog ellentétes egymással. Bár nem kell annak lennie.

Évek óta nagy boldogságban él együtt menyasszonyával Juhász Péter Budapesten. Ritka a veszekedés, azon ritka esetekkor viszont, amikor mégis bekövetkezett, a sarkalatos pont nem volt más, mint a cipő. De van megoldás!

Itt átadjuk a szót Péternek: „Amint belépek a lakásba, rendszerint előbb a cipők üdvözölnek, és mire átverekedem magam rajtuk, eljutok a menyasszonyomhoz is. Arany, fehér, pink… megkötős, krokodilbőr, csatos… klasszikus, szexi, édes… de zavaró az előszobában! Azt mondja, ha átöltözik, kéznél kell, hogy legyen néhány olyan tűsarkú, ami illik a ruhájához. Így az éppen levetett párok a nagy rohanásban az előszobában „felejtődnek”. Egyszóval, ha a cipők varázslatos világát nem is tudom megérteni, gondoltam, teszek valamit az ügy érdekében. Méghozzá úgy, hogy a végén mindketten elégedettek legyünk.

Amikor mondtam neki, hogy készítenék egy cipőszekrényt, azt válaszolta, nem szívesen látna még egy szögletes bútort a lakásban. Erre azt feleltem, én is valami dizájnosabbra gondoltam.

És megszületett a tűsarkú cipő: ez a szekrény, amelyben elfér az az öt pár cipő, amire éppen aktuálisan szükség lehet. A fehér és fekete bútorlapból készült mű mérete 120×130 cm, mélysége 24 cm. Az előszobánk dísze.”
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Beépített cipőtartó kis előszobába
Nagyon kicsi az előtér Nánási Zsoltéknál Mogyoródon, a helyszűke miatt az „úti holmit” nem volt hova letenni, és cipőt sem egy párat hord az ember. A helyzet megoldásért kiáltott.


Ötletek
Egyedi cipőszekrény
Maga tervezte, kivitelezte és díszítette ezt a cipősszekrényt Gárdai Lajosné Szolnokon. Azért látott hozzá, mert  ilyen méretű szekrényt nem lehetett kapni a boltban.


Otthon-bútor
Stílusos polc a cipőknek
A családi házban örök probléma a cipők tárolása. Csernák Jenő Dabason elegánsan oldotta meg a dolgot: az előszobafal elé egy stílusban hozzá illő cipőszekrény került.


Otthon-bútor
Cipőtartó szekrény fenyőből
Nagyon kevés hely állt csak rendelkezésre Krizsán Nóráék (Hódmezővásárhely) apró előszobájában, ahol szerették volna rendezetten tárolni a cipőiket.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság