hirdetésSzélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház

Otthon-bútor

Szélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház

Az elmúlt években megfigyelhető egyfajta klimatikus változás Magyarországon is, nem ritka a hetekig tartó közel 35-40 °C-os „sivatagi” hőség nyáron (és az ezzel járó szárazság), majd jönnek a kemény, csontig hatoló telek! Egyre kevésbé élvezhetjük a tavasz vagy az ősz üdítően kellemes átmeneti hónapjait…

Ezekre a szélsőségekre legjobb időben felkészítenie a házát, hogy kellemes komfortérzete legyen minden évszakban, és a költségeit is a lehető legjobban optimalizálja.

Hiszen a fűtési és klímaberendezések, illetve számlák helyett mennyi minden másra, hasznosabbra költheti pénzét?!

Ha Ön is arra a döntésre jutott, hogy nincs mese, nem akar tovább várni háza hőszigetelésével, de nem tudja pontosan mi alapján döntsön, hol kezdjen bele, és számos kérdésével kihez forduljon, akkor a Mapei-nél a legjobb helyen jár! Töltse le a hőszigetelési kisokost, hogy mindent megtudjon a garantáltan kifizetődő hőszigetelésről!

Letöltöm a könyvet!

 

7 meggyőző érv, hogy miért a MAPEI homlokzati hőszigetelési rendszerét válassza:

- Személyes segítség a megtervezéstől a kivitelezésig: energiaosztály meghatározása, megoldási javaslatok, korlátlan színválaszték, árajánlat opciók stb.

- Kiváló Építési Termék® védjeggyel és ÉMI 100% minőségjellel elismert MAPETHERM hőszigetelő rendszer

- Több mint 75 éves ragasztás-technikai múlttal rendelkező gyártói minőség

- Teljes rendszer biztosítása az alapozótól a vakolat fedőrétegéig

- Hosszú távon dekoratív vakolat bármilyen színben, ami színtartó, és sok- sok éven keresztül megőrzi eredeti, élénk színét.

- MAPEI szakmai képzésen részt vett, hozzáértő szakember ajánlása a kivitelezéshez az ország bármely pontján

- Biztonságos, tűzálló falak, amibe véletlenül se költözhetnek be bogarak vagy rágcsálók.

A Mapei-nél a homlokzati hőszigetelő rendszer elemei is folyamatos és szigorú minőségellenőrzési eljárásokon esnek át, származásuk igazolt, előállításuk is nagyrészt Magyarországon történik. Ilyen például a MAPETHERM Ragasztótapasz. A rendszerben szereplő termékek az elvárt minimum többszörösének felelnek meg. A Mapei Mapetherm hőszigetelő rendszere Kiváló Építési Termék (KIVÉT®) védjegyet nyert el, vagyis független szervek is igazolták kiváló minőségét.

További információt a hőszigetelési rendszerről a www.hoszigetelesmindenkinek.hu weboldalon talál.

(SZPONZORÁLT CIKK)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Kreatív munkáival nyert a Mesterek Mestere
Második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri egyhangú döntése alapján az acsai Vancsó László (49) burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere.


Ötletek
Mesterek Mestere díj
Új díjat alapított a Mapei. A Mesterek Mestere elnevezésű kitüntetés célja elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek tevékenységét. Várják a nevezéseket.


Otthon-bútor
Homlokzati felújítás Mapei termékekkel
A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított el Pécsett. A Pécs 2010 Kulturális Főváros projekt keretében újult meg a helyi Vasarely Múzeum. A projekt 4 kulturális beruházásból áll, mely érinti a pécsi konferencia- és koncertközpontot, a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtárat.


Hírek
Az építőiparnak válaszokat kell adnia az éghajlatváltozásra
Az éghajlatváltozás miatti elvárások hatására jelentős változásokon esett át az építőipar.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság