hirdetésSzélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház

Otthon-bútor

Szélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház

Az elmúlt években megfigyelhető egyfajta klimatikus változás Magyarországon is, nem ritka a hetekig tartó közel 35-40 °C-os „sivatagi” hőség nyáron (és az ezzel járó szárazság), majd jönnek a kemény, csontig hatoló telek! Egyre kevésbé élvezhetjük a tavasz vagy az ősz üdítően kellemes átmeneti hónapjait…

Ezekre a szélsőségekre legjobb időben felkészítenie a házát, hogy kellemes komfortérzete legyen minden évszakban, és a költségeit is a lehető legjobban optimalizálja.

Hiszen a fűtési és klímaberendezések, illetve számlák helyett mennyi minden másra, hasznosabbra költheti pénzét?!

Ha Ön is arra a döntésre jutott, hogy nincs mese, nem akar tovább várni háza hőszigetelésével, de nem tudja pontosan mi alapján döntsön, hol kezdjen bele, és számos kérdésével kihez forduljon, akkor a Mapei-nél a legjobb helyen jár! Töltse le a hőszigetelési kisokost, hogy mindent megtudjon a garantáltan kifizetődő hőszigetelésről!

Letöltöm a könyvet!

 

7 meggyőző érv, hogy miért a MAPEI homlokzati hőszigetelési rendszerét válassza:

- Személyes segítség a megtervezéstől a kivitelezésig: energiaosztály meghatározása, megoldási javaslatok, korlátlan színválaszték, árajánlat opciók stb.

- Kiváló Építési Termék® védjeggyel és ÉMI 100% minőségjellel elismert MAPETHERM hőszigetelő rendszer

- Több mint 75 éves ragasztás-technikai múlttal rendelkező gyártói minőség

- Teljes rendszer biztosítása az alapozótól a vakolat fedőrétegéig

- Hosszú távon dekoratív vakolat bármilyen színben, ami színtartó, és sok- sok éven keresztül megőrzi eredeti, élénk színét.

- MAPEI szakmai képzésen részt vett, hozzáértő szakember ajánlása a kivitelezéshez az ország bármely pontján

- Biztonságos, tűzálló falak, amibe véletlenül se költözhetnek be bogarak vagy rágcsálók.

A Mapei-nél a homlokzati hőszigetelő rendszer elemei is folyamatos és szigorú minőségellenőrzési eljárásokon esnek át, származásuk igazolt, előállításuk is nagyrészt Magyarországon történik. Ilyen például a MAPETHERM Ragasztótapasz. A rendszerben szereplő termékek az elvárt minimum többszörösének felelnek meg. A Mapei Mapetherm hőszigetelő rendszere Kiváló Építési Termék (KIVÉT®) védjegyet nyert el, vagyis független szervek is igazolták kiváló minőségét.

További információt a hőszigetelési rendszerről a www.hoszigetelesmindenkinek.hu weboldalon talál.

(SZPONZORÁLT CIKK)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A Mapei kapta a hónap beruházója díjat
A Mapei Kft. "Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerésben részesült, a hónap beruházója lett.


Gép- és anyagújdonságok
Kopásálló, dekoratív és egyedi
A Mapei legújabb fejlesztése egy modern műgyanta padló, amely lapburkolatként kiválóan alkalmas esztétikus burkolásra. A termékek sokoldalúsága biztosítja a speciális feladatokhoz történő alkalmazást, de a lakossági felhasználók számára is hasznos lehet.


Otthon-bútor
Elkerülhetjük a gyakori kivitelezési hibákat
A tartós és szép burkolat titka, hogy a kiváló minőségű segédanyagokkal, ellenőrzött és előkészített alapfelületre, megfelelő bedolgozási körülmények között és megfelelő szaktudás mellett készüljön el. Szakembereink számos különböző építkezésen, építési helyszínen fordulnak meg.


Ötletek
Mesterek Mestere díj
Új díjat alapított a Mapei. A Mesterek Mestere elnevezésű kitüntetés célja elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek tevékenységét. Várják a nevezéseket.
Gép- és anyagújdonságok

Egyharmadával nőtt a Mapei forgalma
Gép- és anyagújdonságok

Fordulatot ígér az új CSOK


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság