hirdetésKertészeti kiállítás és vásár

Otthon-bútor

Kertészeti kiállítás és vásár

Szeptember 23-25. között, a Syma csarnokban lesz látható régiónk meghatározó nemzetközi kertészeti kiállítása és vására, a Hortus Hungaricus. A 18 év alatt kialakult kiállítói tematika a szakmai látogatók mellett a családok számára is sok érdekességet tartogat.

Lesz játszótér és játszósarok, gyermekmegőrző, vásár és látványos színpadi programok, többek között a Stihl Timbersports nemzetközi favágóverseny (képeinken).

A Magyar Kertépítő Verseny és Show mintakertjei közel 400 m2 felületen adnak ötleteket a kert szerelmeseinek.  A harmadik alkalommal megrendezett kiállításon mintegy 20 versenystanddal és 5-6 showstanddal készülnek a kertépítő szakma legjobbjai.

Folytatódik a sikeres Óvodás kertépítő verseny. Gyermekek egy magadott téma alapján álmodják meg a tökéletes kertet, melyet egy-egy minikertben életre is keltenek. A gyermeki fantázia kedves, meglepő és sokszor „ébresztő” versenymunkákat hoz létre.
A lakás belső tereinek dekorálása virágzó növényekkel: ez a versenyzők feladata a II. Interieur kiállításon, a Hortus kupán pedig a virágkötők versengnek.
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet: a felmérések szerint a magyarok virághoz való kötődése különösen magas. A vágott virágot és cserepes dísznövényeket termelő és forgalmazó cégek lélegzetelállító standjai különleges élménnyel gazdagítanak. A legnagyobb területen (több mint 1000 négyzetméteren) a díszfákat, díszcserjéket, évelőket láthatják az érdeklődők.
A profi szakma gépei, kertészeti segédeszközei mellett a házi- és hobbikerthez szükséges berendezések is megtalálhatók.
Egyidejű kiállítás a Fundamenta lakásvásár, amely a közös belépővel gazdaságosan megtekinthető.

www.hortushungaricus.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Kerti kiegészítők kulé kavicsból
Betonba ágyazott, válogatott dunai kavicsból készítette ezeket a kerti kiegészítőket (és sok másikat) a cecei Szabó László, aki mindenképpen egyedi és tartós virágtartókat szeretett volna a kertbe.


Kert-balkon
Erkélykorlát felújítása
A teraszkorlát a ház egyik szem előtt lévő darabja, mégsem fordítunk kellő figyelmet a karbantartására. Ha azonban felújítjuk a kovácsoltvas kapaszkodót, még a kilátást is szebbnek fogjuk érezni.


Kert-balkon
A kert díszei
Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.


Ötletek
Gyepszőnyeg helyett építsünk látványkertet!
Egy ilyen kertrész persze azért is jó, mert nem kell füvet nyírni. Biztos azonban, hogy a látvány sokkal többünket motivál. Cikkünkben végigkísérjük készítésének menetét.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság