hirdetésCsomómentes tapétaragasztó

Otthon-bútor

Csomómentes tapétaragasztó

Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.

A tapétázás már régóta kedvelt formája otthonunk megszépítésének. A tapéta nemcsak feldobja otthonunk hangulatát, de közvetve egyéniségünket is tükrözi. Kiválóan alkalmas a nagyobb belső terek tagolására, bizonyos falfelületek kiemelésére, de tökéletes a fal egyenetlenségeinek, hibáinak elrejtésére is. Napjainkban már a legkülönfélébb anyagú, mintázatú tapéták is elérhetők, amelyekből igazán csodás „alkotásokat” készíthetünk.Különösen tavasszal sokszor érezzük, hogy szeretnénk otthonunkat is felfrissíteni. A tapéta pont megfelelő erre: az elegáns megjelenésű tapétától kezdve a szokatlan mintájú tapétán át a vakmerő színpárosítású tapétákig – mindenki számára létezik egy megfelelő modell. Az új Metylan Folyékony tapétaragasztóval egy szempillantás alatt behozhatja a tavaszi frissességet otthonába, így fárasztó munka helyett inkább kedvtelésből végezheti a tapétázást, szerettei és saját örömére.

Két percen belül felhordható

Az új Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum egyedülálló receptúrájának köszönhetően teljesen csomómentesre keverhető. A fél liter koncentrátumból 5,5 liter ragasztó készíthető, amely két perc után már felhasználásra kész. Felvihető hagyományosan, a tapéta hátoldalára, ill. mérettartó tapéták esetében közvetlenül a falra is. Mindegy, hogy textil-, papír-, vinil-, fűrészporos-, parafa- vagy vliestapétát használ, sőt lehet dombornyomott vagy sima hátoldalú, a Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum minden hagyományos és modern tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál persze ajánlatos próbaragasztást végezni). A kiváló kezdeti tapadás ellenére jól igazítható, így a tapétázás biztos siker lesz.

A Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumról röviden:

•    rendkívüli erővel ragaszt
•    teljesen csomómentesre keverhető
•    2 perc után felhasználásra kész
•    minden tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál végezzünk próbaragasztást)
•    akár 5,5 l ragasztó készítéséhez

További információ: www.metylan.hu

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Őserdő és tenger a tapétán
Egzotikus képzeletbeli utazásra csábít egy napokban útjára bocsátott tapétakollekció.


Otthon-bútor
Biztonságos üvegkorlát a lépcsőre
A lépcsők kialakításánál nagyon fontos, hogy az esztétikum mellett szerepet kapjon a biztonság is. A lépcsőkorlát tervezésénél igen kreatívak is lehetünk. Íme egy könnyen és gyorsan elkészíthető megoldás, amely nemcsak biztonságossá, de egyedivé is teszi otthonunkat.


Gép- és anyagújdonságok
Burkolás egyszer, mindörökre
A burkolat életünk minden mozzanatának tanúja, ezért megérdemli a legjobb kezelést, a legjobb minőségű anyagokat, azért, hogy sokáig tudja Önt és családját szolgálni. Ahhoz azonban, hogy a burkolat valóban tartós legyen, egyszer, a legelső alkalommal, jól meg kell csinál(tat)ni.


Otthon-bútor
A holnap tapétája
A Recitext kenhető és szórható tapéta összetétele 100% pamut textília! Alkalmas lakások, irodák, középületek belső tereinek hő- és hangszigetelő burkolására. Megfelelő alapozás után felhordható vakolatra, gipszkartonra, betonfalra, vagy hungarocellre is.


Gép- és anyagújdonságok

Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Gép- és anyagújdonságok

A századik Diego Magyarországon


Gép- és anyagújdonságok

Kivételes ragasztóerő


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság