hirdetésCsomómentes tapétaragasztó

Otthon-bútor

Csomómentes tapétaragasztó

Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.

A tapétázás már régóta kedvelt formája otthonunk megszépítésének. A tapéta nemcsak feldobja otthonunk hangulatát, de közvetve egyéniségünket is tükrözi. Kiválóan alkalmas a nagyobb belső terek tagolására, bizonyos falfelületek kiemelésére, de tökéletes a fal egyenetlenségeinek, hibáinak elrejtésére is. Napjainkban már a legkülönfélébb anyagú, mintázatú tapéták is elérhetők, amelyekből igazán csodás „alkotásokat” készíthetünk.Különösen tavasszal sokszor érezzük, hogy szeretnénk otthonunkat is felfrissíteni. A tapéta pont megfelelő erre: az elegáns megjelenésű tapétától kezdve a szokatlan mintájú tapétán át a vakmerő színpárosítású tapétákig – mindenki számára létezik egy megfelelő modell. Az új Metylan Folyékony tapétaragasztóval egy szempillantás alatt behozhatja a tavaszi frissességet otthonába, így fárasztó munka helyett inkább kedvtelésből végezheti a tapétázást, szerettei és saját örömére.

Két percen belül felhordható

Az új Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum egyedülálló receptúrájának köszönhetően teljesen csomómentesre keverhető. A fél liter koncentrátumból 5,5 liter ragasztó készíthető, amely két perc után már felhasználásra kész. Felvihető hagyományosan, a tapéta hátoldalára, ill. mérettartó tapéták esetében közvetlenül a falra is. Mindegy, hogy textil-, papír-, vinil-, fűrészporos-, parafa- vagy vliestapétát használ, sőt lehet dombornyomott vagy sima hátoldalú, a Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum minden hagyományos és modern tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál persze ajánlatos próbaragasztást végezni). A kiváló kezdeti tapadás ellenére jól igazítható, így a tapétázás biztos siker lesz.

A Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumról röviden:

•    rendkívüli erővel ragaszt
•    teljesen csomómentesre keverhető
•    2 perc után felhasználásra kész
•    minden tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál végezzünk próbaragasztást)
•    akár 5,5 l ragasztó készítéséhez

További információ: www.metylan.hu

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Megoldások ragasztóval
Sokan még mindig bizalmatlanok a rögzítés ragasztásos módjával szemben, pedig az utóbbi időben ez a technológia nagyon sokat fejlődött. A különböző anyagcsoportokra kifejlesztett ragasztók ezerszer kiállták a tesztelések legszélsőségesebb módozatait, de a mindennapi tapasztalatokat is.


Otthon-bútor
Panelelőszoba másként
Hagyományos panellakás folyosóját alakították át Szűcs Milánék Miskolcon.


Hírek
A Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít
Csodás, izgalmas tapéták tavaszra! 


Otthon-bútor
Utólagos hangszigetelés
Szigetelje lakása hangszigetelését laminált tapétával. Olyan lakásokban, ahol az áthallás komoly gond, de a védekezésre kevés hely van, ott mindent megold a Halltex panel. Minden Halltex tapétázott panel 12 milliméter vastag, és önállóan alkalmazható.


Gép- és anyagújdonságok

Különleges tapéták kollekciója


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát tapéta


Gép- és anyagújdonságok

Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság