hirdetésCsalogasd otthonodba a tavaszt az IKEA-val!

Otthon-bútor

Csalogasd otthonodba a tavaszt az IKEA-val!

A tavasz mindig az újrakezdés időszaka, amikor a hosszú tél után nemcsak a természet és mi magunk, de otthonunk is igényli a megújulást. Hogy friss tavaszi hangulatot csempéssz az otthonodba, nem kell mást tenned, csak látogass el az IKEA tavaszi vásárára.

Március 17. és április 6. között az IKEA-ban élénk színű termékek óriási választékával és ellenállhatatlan árakkal kezdődik a tavasz. Sőt, a tavaszi vásár első napján az IKEA FAMILY tagok különleges fogadtatásban részesülnek, hiszen reggel 7.00 órától elsőként válogathatnak a tavaszi vásár termékeiből.

Az IKEA kínálatában számtalan praktikus megoldás található a tavaszi előkészületekhez, amelyekkel apró változtatásokon keresztül, látványos hatást érhetünk el otthonunkban, a téli dolgok okos tárolásától kezdve, a textilek lecseréléséig. Ugyanakkor a jelenlegi gazdasági helyzetben kétszer is meg kell gondolnunk, mire költjük a pénzünket, ezért is érdemes ellátogatni a tavaszi vásárra, ahol minden esély megvan arra, hogy még alacsonyabb áron megvásárold azt, amire már régóta vágytál. Az IKEA FAMILY tagok március 17-én már reggel 7.00 órától elsőként válogathatnak a tavaszi vásár termékeiből, és 10 Ft-ért meg is reggelizhetnek az IKEA éttermekben.

Kedvencek még elérhetőbb áron (a készlet erejéig):
MOTTO mélytányér (bézs, kőedény) – 50 Ft,- (eredeti ár: 120 Ft,-)
LACK dohányzóasztal (55x55, piros) – 795 Ft,- (eredeti ár: 1490 Ft,-)
FELICIA takaró (130x170, fehér, világosbarna, barna) – 1490 Ft,- (eredeti ár: 2490,-)
BILLY könyvespolc (80x202, piros) – 4990 Ft,- (eredeti ár: 9990 Ft,-)
LEKSVIK rácsoságy (60x120, tömör fa) – 9980 Ft,- (eredeti ár: 19990 Ft,-)
 

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Karmantyús megoldás
Egy zuhanycsaptelepet cserélt éppen Teleki Tibor Szászváron, amikor szembesült azzal, hogy az új szerelvény csatlakozási mérete pár milliméterrel eltér a régitől.


Szerszám-anyag
Flexibilis vagy alakváltozásra képes ragasztó?
Biztosan Ön is járt már úgy, hogy flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresett az üzletben. Ilyen anyagot könnyűszerrel tud választani, hiszen ezek az anyagok számtalan változatban megtalálhatóak az üzletek polcain, raktárakban, áruházakban.


Kert-balkon
Antik kövek a kertbe
A Kaiserstein kőtermékek igényessé és egyedivé teszik kertünket, otthoni környezetünket. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, jó minőségű beton termék, amelyek inkább konzervatív ízlést tükröznek, de könnyedén illeszthető a modernebb épületekhez is.


Kert-balkon
Vízleeresztés könnyedén
Gondban volt P. Szabó Zoltán (Farmos), mert az esős időnek „hála” a kerti medencében jelentősen megnőtt a vízszint, a leeresztő rugós szelepet pedig tartósan fáradságos nyomva tartani.


Gép- és anyagújdonságok

Locsoljunk okosan!


Gép- és anyagújdonságok

Háromszor gyorsabb az ecsetnél


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság