Csalogasd otthonodba a tavaszt az IKEA-val!

Otthon-bútor

Csalogasd otthonodba a tavaszt az IKEA-val!

A tavasz mindig az újrakezdés időszaka, amikor a hosszú tél után nemcsak a természet és mi magunk, de otthonunk is igényli a megújulást. Hogy friss tavaszi hangulatot csempéssz az otthonodba, nem kell mást tenned, csak látogass el az IKEA tavaszi vásárára.

Március 17. és április 6. között az IKEA-ban élénk színű termékek óriási választékával és ellenállhatatlan árakkal kezdődik a tavasz. Sőt, a tavaszi vásár első napján az IKEA FAMILY tagok különleges fogadtatásban részesülnek, hiszen reggel 7.00 órától elsőként válogathatnak a tavaszi vásár termékeiből.

Az IKEA kínálatában számtalan praktikus megoldás található a tavaszi előkészületekhez, amelyekkel apró változtatásokon keresztül, látványos hatást érhetünk el otthonunkban, a téli dolgok okos tárolásától kezdve, a textilek lecseréléséig. Ugyanakkor a jelenlegi gazdasági helyzetben kétszer is meg kell gondolnunk, mire költjük a pénzünket, ezért is érdemes ellátogatni a tavaszi vásárra, ahol minden esély megvan arra, hogy még alacsonyabb áron megvásárold azt, amire már régóta vágytál. Az IKEA FAMILY tagok március 17-én már reggel 7.00 órától elsőként válogathatnak a tavaszi vásár termékeiből, és 10 Ft-ért meg is reggelizhetnek az IKEA éttermekben.

Kedvencek még elérhetőbb áron (a készlet erejéig):
MOTTO mélytányér (bézs, kőedény) – 50 Ft,- (eredeti ár: 120 Ft,-)
LACK dohányzóasztal (55x55, piros) – 795 Ft,- (eredeti ár: 1490 Ft,-)
FELICIA takaró (130x170, fehér, világosbarna, barna) – 1490 Ft,- (eredeti ár: 2490,-)
BILLY könyvespolc (80x202, piros) – 4990 Ft,- (eredeti ár: 9990 Ft,-)
LEKSVIK rácsoságy (60x120, tömör fa) – 9980 Ft,- (eredeti ár: 19990 Ft,-)
 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Kincset érő tetőtér
Ha a gyerekek érkezésével a család otthona szűkössé válik, sokan csak új ház vagy lakás megvásárlásában látják az egyetlen megoldást. Ám előtte érdemes a már meglévő ingatlanunkban rejlő lehetőségeket is feltérképezni.


Kert-balkon
Virágozzon a farmer!
Régi farmernadrág vagy néhány csigaház: a kreatív ember bármiből szép dolgot tud készíteni. Íme két ötlet.


Kert-balkon
Marokkói nyaralás ihlette teraszbútor
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy majd 100 éves flóderezett szekrény a nagymamai örökségből Horváth Ildikóéknál Solymáron.


Otthon-bútor
Padlócsempe javítása egyszerűen, gyorsan (2)
Bármelyik házban, lakásban előfordulhat, hogy a padlót fedő csempeburkolat megsérül, ilyenkor sem kell azonban az egész felületet újraburkolni – untig elég, ha a sérült csempét cseréljük ki. Néhány órás munkával eltüntethetjük a törött burkolatrészt, és ezzel az egész padlófelület megújul.
Gép- és anyagújdonságok

Hát ez óriási...


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság