hirdetésFalba rejtett zuhanylefolyó

Otthon-bútor

Falba rejtett zuhanylefolyó

A padló síkjában elhelyezett zuhanylefolyó már nem újdonság. Az ilyen lefolyók azonban idegen testként kiemelkednek a környezetükből és a beépítésük is igen munkaigényes. Ideális megoldást nyújt viszont erre a problémára egy új, innovatív termék, a falba rejtett zuhanylefolyó.

Az új zuhanylefolyó nemcsak esztétikailag meggyőző, de egyértelmű előnyöket mutat fel a beépítés során is. A Geberit zuhany-szerelőelem csatlakoztatható a cég már ismert Duofix rendszeréhez vagy akár a GIS rendszerhez is. A különböző elemek és idomok a fal vagy az aljzat számos pontján rögzíthetők, ami maximális flexibilitást jelent a beszerelés során.

Egyszerű beszerelés, mely más szakágaktól egyértelműen leválaszható
A különböző funkciók integrálásának köszönhetően a beépítés egyszerű és rövid idő alatt elvégezhető. A beépítés lépései optimalizáltak és alkalmazkodnak a különböző szakágak munkafázisaihoz. A szakági munkafázisok egyértelműen elválnak egymástól. A padlófűtés például mostantól sokkal könyebben fektethető.

Hosszú élettartam és szivárgásmentesség
A zuhany szerelőelem vízzáró réteggel rendelkezik, amely garantálja a szivárgásmentes zuhanyzóteret hosszú éveken át. A lefolyó is igen nagy biztonsággal működik: a lefolyótest 0,85 liter vizet vezet el másodpercenként.

Díjnyertes design
A Geberit zuhany szerelőelemet IF termék-design díjjal tüntették ki 2010-ben, amely a kimagasló minőség és formatervezés záloga a műszaki berendezések területén. A végső kialakítás után látható fedlapok 4 elegáns kivitelben, kiváló minőségű alapanyagból állnak rendelkezésre: fényeskróm, szálcsiszolt rozsdamentes acél, Alpin fehér és egyénileg kialakítható.

Érvek a zuhany szerelőelem mellett:
- Az új zuhany szerelőelemek részei a már bizonyított Geberit rendszernek
- Szivárgásmentes zuhanyzótér
- Egyszerű tisztántartás a szűrő (hajszálak, szennyeződések) kiemelésének lehetőségével
- Sarokba való beépítés is megoldható
 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Karmantyús megoldás
Egy zuhanycsaptelepet cserélt éppen Teleki Tibor Szászváron, amikor szembesült azzal, hogy az új szerelvény csatlakozási mérete pár milliméterrel eltér a régitől.


Kert-balkon
A legegyszerűbb kerti zuhany
Kánikulában minden hűsítő ötlet aranyat ér. Hát még ha gyors megoldást hoz! Márpedig nincs egyszerűbb Huszanyik Éva kerti zuhanyzójánál, ráadásul a hozzávalók is szinte biztosan megtalálhatók minden ház kamrájában, és majdnem annyi idő alatt készül el, amennyi idő alatt az alábbi írást elolvassuk.


Gép- és anyagújdonságok
Felülmúlhatatlan ragyogás
A fürdőszoba mindig a megtisztulás, a pihenés és a megújulás helye, a ház és a lakás fontos eleme, minden generáció számára. A Keramag cég olyan fürdőszoba-berendezéseket fejleszt, amelyekkel hosszú évtizedekig új marad fürdőszobája.


Ötletek
Zuhanyozás vízáramváltással
A változatos zuhanyozás lehetőségét nyújtja, ha egy menetátalakító toldóval a látható módon a zuhanycső végéhez rögzítjük ezt a mosogatáshoz használt eszközt – jött rá Boda Tibor Bonifác Romhányról.
Otthon-bútor

Ajtót a zuhanyra!


Ötletek

Egyedi zuhanyzó


Otthon-bútor

Tusolóújdonságok


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság