hirdetésEsélyt se adjon a penésznek

Otthon-bútor

Esélyt se adjon a penésznek

A penész a környezetünkben bárhol megtalálható egyik leggyakoribb allergén, melyet nem tekintünk veszélyesnek, csak borzasztó csúnyának. Egy olyan gombafaj, mely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ám ha ez meg van, akkor sajnos nem válogat: megtelepszik minden felületen.

Pontosan ezért a fürdőszobája igazi élővilágot jelent a penészgombáknak.

A rossz hír pedig az, hogy a penészesedés először otthonát támadja, majd később Önt és családját is, aminek akár súlyos következményei is lehetnek!
 
A rossz közérzettől a fulladásos rohamokig, a tüsszögés, orrfújás, könnyező szem mind kifejezetten a penészgomba jelenlétére utaló tünetek.
A penészgomba a belélegzés során bekerül a szervezetbe, ahol megtelepszenek, szaporodnak. Ha gyenge a szervezet védekezőképessége, akkor pedig alattomosan, azonnal támadásba lendülhetnek.
 
De a kialakulás esélyét csökkenteni lehet, hiszen a penész elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módszere a minőségi építő és – szigetelőanyag.
 
Az egyik legcélszerűbb megoldás a nedves helyiségekben olyan fugázóanyag alkalmazása, mely penészedés- és gombásodás gátló anyagot tartalmaz, hogy ne tudjon megtelepedni a penész.
 
Ilyen fugázóanyag a Mapei Kft. megújult Ultracolor Plus fugázóanyaga, melynek nevében a Plus jelölés jelenti azt, hogy penészedésgátló BioBlock adalékszereket tartalmaz, melyek meggátolják a penészgombák megtelepedését.
A termék DropEffect vízlepergető tulajdonságokkal is rendelkezik.
 
 
Az Ultracolor Plus az egyetlen olyan fugázó a piacon, amelyben egyben megtalálhatóak azok az előnyök és előnyös tulajdonságok (mint például a vízlepergető /DropEffect/ és penészedésgátló adalékok /BioBlock/) melyek a többi gyártó fugázóiban legfeljebb külön-külön, más-más fugázóanyagokban vannak jelen.
 
Ha gyönyörű szép, foltmentes fugázóanyagot szeretne álmai járólapjához, akkor válassza az Ultracolor Plus fugázóanyagot.
 
 
A további előnye, hogy gyorskötésű és gyorsszáradású anyag, így nem lehet gond, ha rövid idő alatt szeretné igénybe venni felújítandó burkolatát.
 
A 26 gyönyörű színben kapható fugázóanyag bel-és kültérben használható, maximum 2 cm fugaszélességhez.
 
Teljesen mindegy, hogy milyen gyakran fogja tisztítani ezzel a fugázóval készült felületet, az antibakteriális védőanyag nem fog kioldódni a termékből.
 
www.mapei.huhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Flexibilis vagy alakváltozásra képes ragasztó?
Biztosan Ön is járt már úgy, hogy flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresett az üzletben. Ilyen anyagot könnyűszerrel tud választani, hiszen ezek az anyagok számtalan változatban megtalálhatóak az üzletek polcain, raktárakban, áruházakban.


Gép- és anyagújdonságok
Kellő páratartalom = élhető otthon
Sokszor használjuk a kifejezést: „Szegény pára!” Ez nem igaz viszont az otthonunk levegőjében felhalmozódó felesleges nedvességre, ami sok háztartásban okoz gondot. 12 liter víz: ennyit „termel” naponta egy átlagos család a főzés, mosás, fűtés, fürdés során.


Szerszám-anyag
Lakásfelújítás mosolyogva?
Lehetséges, ha ellesi a felkészültek néhány titkát!


Gép- és anyagújdonságok
Hosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen
Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozza a lakótér túlmelegedését is. 


Gép- és anyagújdonságok

Nem akarnak építeni a fiatalok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság