hirdetésMapei segítség a burkoló keresésben

Otthon-bútor

Mapei segítség a burkoló keresésben

Ötlete sincs, hol találjon szakembert a felújításhoz? Gondolta, megkérdezi egyik ismerősét, hátha Ő tud valakit? És ha nem?! Gyötörték már Önt ezek vagy ezekhez hasonló kérdések? Ha még nem találta meg a „nagy ŐT”, akkor érdemes pár percet cikkünkre szánnia.

 Kíváncsi voltam, hogy akik már eltervezték a lakásfelújítást, hogyan találnak jó szakembert, és hogy igazából mit jelent a „jó szakember” kifejezés? Mert én azt gondolom, hogy kinek-mit, ízlések és pofonok.

Ezért először beírtam a Google-be (internetes kereső) „hogyan találok burkolót”: sok-sok internetes cégtudakozó és hasonló találatokon kívül kidobott egy fórumot, ahol éppen a lakásfelújítás előtt állók kérnek segítséget (talán végső elkeseredésükben) a többiektől, akikkel egy cipőben járnak, vagy azoktól, akik már túl vannak rajta.
 
Ezért elkezdtem én is böngészni, olvasgatni a témával kapcsolatos fórumokat, sőt úgy belejöttem, hogy még több információra éhezve tovább keresgéltem fórumokon belül.
 
Csak néhány idézet az ott találtakból:
 
„Lakásunk teljes felújítása előtt állunk, ám mesterembereket nem ismerünk. Honnan szerezzünk megbízható kivitelezőt, hol találunk szakembereket?”
 
És egy másik:
„Bizony-bizony építkezés-felújítás előtt nem könnyű a megfelelő mesterembereket megtalálni. A legtöbben ilyenkor ismerőseiket kérdezik meg.”
 
A következő:
„soha többet rokon vagy ismerős nem segíthet a lakásfelújításban, mert őket még le se lehet ……… ha elrontják! Nekünk volt olyan szakember rokon, vízvezeték szerelő, aki konzekvensen elrontott szinte mindent, belefúrt az elektromos vezetékbe is, úgyhogy miatta kellett újra jönniük a villanyosoknak és a festőnek is, ráadásul teljes árat kért mindenért, nem dolgozott azért olcsóbban, mert rokon.”
 
És az utolsó (ebben a levélben az utolsó, hiszen a sok ezer hozzászólás közül választottam):
„Legyen konkrét elképzelésed arról, hogy mit szeretnél. Az anyag vásárlásánál legyél jelen és kérj számlát róla. Az baromság hogy számla nélkül olcsóbb. Te úgy is a teljes árat fizeted, csak számla nélkül. Ne idegenkedj, ha új anyagra akarnak rábeszélni, mert vannak már nagyon korszerű és azonos árban lévő anyagok. Többnyire tartósabbak és hosszú távra jobb befektetés és gyorsabban haladnak vele, tehát időt takarítasz meg. Ne légy rest szólni, ha valamit nem értesz, vagy másképp szeretnél, mert utána több munkával jár javítani. Ezek a legfontosabbak. Előre ne fizess, csak ha már a munka egy részével kész vannak. Ha kapsz egy ajánlatott alkudj, mert azt mindig bekalkulálják.”
 
Ezt és számos egyéb véleményt elolvasva egyértelmű tény, hogy nagyon nagy döntés és felelősség egy lakásfelújítás és az ezzel járó szakember kiválasztás! A felújítás sikerének talán legfontosabb tényezője egy jól, határidőre teljesítő, szakmailag és emberileg megbízható, becsületes szakember! Ha Ő megvan, akkor talán minden sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz! Ha Ön is még az építkezés előtt áll, és szakembert kell keresnie kattintson a www.mapei.hu honlapunkra a részletekért!
 
Vannak különböző lehetőségek a burkoló keresésének:
- ha fórumot olvasgatnak, az is egy lehetőség - de megmondom őszintén, hogy ha ezt a formáját választják az nagyon időigényes (számos topikot és fórumot végigolvasni)
- ha ismerőst keresnek meg, hogy ajánljon Önnek szakembert – de még akkor is érdemes referenciamunkát, sőt több referenciamunkát kérni, érdemes megkeresni korábbi megrendelőket, hogy megismerjük az Ő véleményüket…..stb.
 
A gond ezekkel, hogy nagyon sok idő átolvasgatni a fórumokon a véleményeket és még így sem kap Ön konkrét javaslatot, hogy kivel, miért burkoltasson így valódi megoldást a problémájára ritkán kaphat! Kattintson a www.mapei.hu honlapra, ahol megtalálhatja az Önnek ideális szakembert
 
Létrehoztunk egy olyan burkolói adatbázist, amelyben az általunk és az építtetők által ajánlott burkoló szakemberek között válogathat! Ez nem más, mint hogy a Mapei nyilvánosság elé tárja azon szakemberek elérhetőségét és adatát, akiket mi bátran ajánlunk, és akiket korábbi megrendelőik is bátran ajánlanak. Így a weboldalunkra érkező látogató az így létrehozott adatbázisban kereshet szakembert, és bármikor kiválaszthatja és megbízhatja egy munkával.
 
Itt elolvashatja, hogy a rendszerben lévő szakemberekről mit gondolnak korábbi megrendelői, hiszen ahhoz, hogy ebbe az adatbázisba valaki felkerüljön ajánlás szükséges. Természetesen több 10, akár több 100 ajánlása is lehet egy-egy szakembernek, amiben leírják ajánlói, hogy Ö milyen remek szakember, így a látogatók és szakembert kereső felújítóksokkal bátrabban választják, hiszen már van referenciája, ajánlója!
 
És itt utalok vissza a levelem elejére: jó szakember…..ízlések és pofonok….
Hiszen az ajánlások alapján Ön eldöntheti, hogy az Ön ízlésének ki felel meg leginkább. Így már nincs szükség sok tíz, akár száz fórum végigolvasáshoz, ismerősök kereséséhez, akiktől információt kérhet, hiszen nálunk akár megtalálhatja azt a szakembert, akit mi már leinformáltunk, és akikről ajánlások vannak, és akik munkájára a Mapei még plusz garanciát is biztosít (erről bővebben olvashat a www.mapei.hu weboldalon) Ha levelünk kézhezvételekor már túl van a felújításon és Önnek ebben egy kiváló szakember segített, kérjük, ajánlja Őt rendszerünkbe! Segítse Őt még több megrendeléssel és segítse a felújítani és építkezni szándékozókat, abban, hogy helyesen döntsenek! Ezt megteheti a mellékelt Burkoló Ajánló lap kitöltésével és visszaküldésével, vagy látogassa meg a www.mapei.hu weboldalt és tegye publikussá ott szakembere elérhetőségét és ajánlását.
EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Szobanövények téli gondozása
A tél sok megpróbáltatásnak teszi ki szobanövényeket. Ahhoz, hogy megóvd őket a pusztulástól, néhány dologra jobban oda kell figyelni, mint a többi évszakban. 


Ötletek
A home office 7+1 aranyszabálya
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy akár még élvezzük is a távmunkát.


Ötletek
Komposztrosta maradék anyagokból
A megérett komposztot le kell szitálni, viszonylag gyorsan, hogy az ember felhasználhassa a kertben. Üzletben kész megoldás nem kapható, ezért Tóth Gergely (Budapest) készített egyet.


Kert-balkon
Guruló szánkó
Télen a gyerekek egyik kedvence a szánkózás, de az idei tél jó részében hó híján erről le kell mondaniuk. Azazhogy le kellene, ha nem lennének szülők, hogy erre is kitaláljanak valami megoldást, és persze el is készítsék.


Kert-balkon

Cuki házikó fából


Gép- és anyagújdonságok

Ragassza a bútorára, nem csapódik ajtaja
Kert-balkon

Karácsonyfamustra


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság