Wellnes az otthonunkban

Otthon-bútor

Wellnes az otthonunkban

A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban. Nem szabad elhanyagolnunk, különben idővel lemerülünk, mint egy régi akkus fúrógép akkumulátora. Idővel és anyagilag sem bírható a napi szaunázás, fürdőzés, lazítás, tegyük meg otthon!

Teremtsük elő otthonunkban, a saját fürdőszobánkban a luxus adta kényelmet. A Villeroy & Boch otthoni luxus masszázskádjai és szaunái erre kínálnak megoldást. A kellemesen, meleg vízzel masszírozó kádak megszabadítanak minket a napi negatív gondoktól. A masszázs köztudottan feszültség és stressz oldó hatással bír. Miért ne használnánk ki ez saját fürdőszobánkban. Az estéink mellett reggelünket is feldobhatják a luxuscikkek. A reggeli szaunás felfrissülésnél nem is lehetne jobban indítani a napot.

 
Egyedi masszázskádak
A Villeroy & Boch otthoni spa masszázskádak jótékony wellness hatással bírnak. Mobilitásuknak köszönhetően télen és nyáron a legjobb környezetben használhatóak. Nyáron kinn, télen benn. Az SP-Line és SR-Line masszázskádakban mobil székeket helyezhetünk el, ami még jobban optimalizálja a kádak felhasználhatóságát, ez a JetPak technológia. A kádra nem hatnak az időjárási viszonyok, így a víz hőmérséklete állandó, nem változik.
 
Szauna otthon
A szaunázás egyfelől megtisztulást is jelent. A szauna frissít és élénkít. Immunrendszerünket megerősíti, vérnyomásunkat stabilizálja. A Villeroy & Boch SA-Line és SX-Line elnevezésű kabinjai természetes felüdülést, és hatékonyabb regenerálódást nyújtanak. Az SA- és SX-Line kabinokból ötféle típus is létezik:
 
- Hagyományos szauna
- Infra szauna
- Comfort Climate szauna (hagyományos és infra kombinációja)
 
Az SA-Line kabinokat az olyan otthonokba ajánlottak, ahol kisebb hely áll rendelkezésünkre, ezen kívül mobilizálhatóak. Vagyis egy költözés során nem okoz gondot össze- és szétszerelni őket.
 
Az SX-Line szaunák több komfort lehetőséget kínálnak. A forró és száraz gőztől kezdve a közepes hőmérsékletű gőzfürdő kezelésig, az aromaterápián át a kellemes nyugtató fénybeállításig.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Álomfürdő kis helyen
Az 1980-ban épült 47 négyzetméteres panellakás felújítása során a fürdőszobát is teljesen átépítették Bodonyi Péterék Vácon.


Ötletek
Cica a lakásban: ajtózár is meg nem is
Akinek van lakásban lakó macskája, ismeri azt a gondot, hogy az almot jó lenne a mellékhelyiségbe tenni, viszont ha becsukódik az ajtó, a ciculi nem tudja hová végezni a dolgát, így talál más helyet. Van megoldás!


Otthon-bútor
Álomfürdő s. k.
Régi, felújításra szoruló házat vett párjával Hadari Vivien Sopronban. Neki is láttak a felújításnak, de úgy, hogy az ácsmunkán kívül mindent ők maguk, illetve néhány barátjuk végzett.


Otthon-bútor
Szaunakabint építünk
Előző számunkban írtunk az infraszaunáról, ismertetve előnyös hatásait. Most bemutatjuk, hogyan készíthetjük el magunk. Az infrakabin helyigénye minimális.
Gép- és anyagújdonságok

Felülmúlhatatlan ragyogás


Kert-balkon

Kényeztető kádak


Gép- és anyagújdonságok

Felénk forduló fürdőfelszerelés


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság