hirdetésAz egészséges padlószőnyeg

Otthon-bútor

Az egészséges padlószőnyeg

Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.
A szőnyeg átalakítja és lebontja a helyiség levegőjében megjelenő káros anyagokat, mint a formaldehidet, a nikotint vagy a kellemetlen szagokat. Végül a levegő természetes anyagait bocsátja ki (víz és szén-dioxid). Olyan, mint egy szűrőberendezés.
 
Hogy történhet ez meg?
Az Inku Refresh szabadalmaztatott duraAir technológiával készül, ami azt jelenti, hogy a szőnyegre egy speciális anyagot visznek fel. A felhordott anyag, nem abszorpció útján tünteti el a káros anyagokat, ami a szagmolekulák körülzárását jelenti, mert ebben az esetben további feldolgozást igényelne, mint például a mosás. A dunaAir a katalizátor elve alapján működik, a levegő áramlása hozza működésbe. Nem használódik el és permanens hatást fejt ki. A használt anyag az egészségre ártalmatlan, ugyanakkor jelentősen javítja az életminőséget.
 
Egészséges környezet mindenhol
Az Inku padlószőnyegek egyaránt használhatóak lakásokban, irodákban, közösségi termekben és allergiában szenvedők körében is. Különösen ajánlott olyan helységekben, otthonokban, ahol háziállatot is tartanak, hiszen a szőnyeg a kellemetlen kipárolgásokat és az ammóniát is könnyen lebontja. Az irodai bútorok festéket, ragasztót, szigetelőanyagot tartalmaznak. Ezek nagyobb mértékben kártékonyak az emberi szervezetre, de a szőnyeg 5 óra alatt 100%-kal csökkenti a káros anyagok jelenlétét. Ajánlott olyan terekben, ahol a dohányzás megengedett, az állott cigarettafüstöt is lebontja. Orvosi vizsgálatok is bizonyítják, hogy a duraAir technológia jótékony hatással bír az allergiás betegek életében.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Felüdülés infraszaunával
A szaunázás modernebb, egyszerűbb és intenzívebb formája az infraszauna. Az infravörös hőkabin ? a ma divatos wellnesskultúra része ? alapvetően abban különbözik a finn szaunától, hogy nem a kályha által felhevített kövek melegítik fel a levegőt, hanem az infravörös sugárzók a testünket.


Otthon-bútor
Padló olajozva és viaszolva
Egyre többen döntenek a természetes anyagok használata mellett. Az eredmény  gyönyörű, ha vesszük a fáradságot, és a padlót, parkettát vagy más fafelületet olajjal és viasszal kezeljük ? megéri.


Szerszám-anyag
Fűtsünk gazdaságosan! A fűtési rendszerekről
Ismét nyakunkon a fűtési időszak, de melyik fűtésfajtával járunk a legjobban? Széles a kínálat a különböző fűtési rendszerekből, de melyik a legmegfelelőbb, a  leggazdaságosabb? Cikkünkben áttekintést adunk a lehetőségekről és a kiválasztás legfontosabb szempontjairól.


Otthon-bútor
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy az Önök otthonában is megvesse a lábát az egészséges lakóklíma. Három festék, amelyek egymással is kombinálhatóak és érezhetően frissebb lesz otthona levegője, nem lesz otthon is szmog!


Otthon-bútor

Falburkolat fából
Gép- és anyagújdonságok

A századik Diego Magyarországon


Gép- és anyagújdonságok

Kopásálló, dekoratív és egyedi


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság