Az egészséges padlószőnyeg

Otthon-bútor

Az egészséges padlószőnyeg

Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.
A szőnyeg átalakítja és lebontja a helyiség levegőjében megjelenő káros anyagokat, mint a formaldehidet, a nikotint vagy a kellemetlen szagokat. Végül a levegő természetes anyagait bocsátja ki (víz és szén-dioxid). Olyan, mint egy szűrőberendezés.
 
Hogy történhet ez meg?
Az Inku Refresh szabadalmaztatott duraAir technológiával készül, ami azt jelenti, hogy a szőnyegre egy speciális anyagot visznek fel. A felhordott anyag, nem abszorpció útján tünteti el a káros anyagokat, ami a szagmolekulák körülzárását jelenti, mert ebben az esetben további feldolgozást igényelne, mint például a mosás. A dunaAir a katalizátor elve alapján működik, a levegő áramlása hozza működésbe. Nem használódik el és permanens hatást fejt ki. A használt anyag az egészségre ártalmatlan, ugyanakkor jelentősen javítja az életminőséget.
 
Egészséges környezet mindenhol
Az Inku padlószőnyegek egyaránt használhatóak lakásokban, irodákban, közösségi termekben és allergiában szenvedők körében is. Különösen ajánlott olyan helységekben, otthonokban, ahol háziállatot is tartanak, hiszen a szőnyeg a kellemetlen kipárolgásokat és az ammóniát is könnyen lebontja. Az irodai bútorok festéket, ragasztót, szigetelőanyagot tartalmaznak. Ezek nagyobb mértékben kártékonyak az emberi szervezetre, de a szőnyeg 5 óra alatt 100%-kal csökkenti a káros anyagok jelenlétét. Ajánlott olyan terekben, ahol a dohányzás megengedett, az állott cigarettafüstöt is lebontja. Orvosi vizsgálatok is bizonyítják, hogy a duraAir technológia jótékony hatással bír az allergiás betegek életében.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Kényelmes és egészséges matracok
A Levital matraccsalád a II. világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az USA és EU területén ebben a szegmensben.


Otthon-bútor
Padlócsempe javítása egyszerűen, gyorsan
Bármelyik házban, lakásban előfordulhat, hogy a padlót fedő csempeburkolat megsérül, ilyenkor sem kell azonban az egész felületet újraburkolni – untig elég, ha a sérült csempét cseréljük ki. Néhány órás munkával eltüntethetjük a törött burkolatrészt, és ezzel az egész padlófelület megújul.


Otthon-bútor
Padló olajozva és viaszolva
Egyre többen döntenek a természetes anyagok használata mellett. Az eredmény  gyönyörű, ha vesszük a fáradságot, és a padlót, parkettát vagy más fafelületet olajjal és viasszal kezeljük ? megéri.


Otthon-bútor
A padlótól a falon át az ablakig
Külföldön is erőteljes terjeszkedésbe kezd a magyar központú Diego franchise-hálózat: mint a cég sajtótájékoztatóján elhangzott, 2020-ig megduplázza szlovákiai és romániai áruházai számát. Itthon pedig a külön-külön kínált padló- és falburkolatok, függönyök mellett idén új, trendi enteriőrökkel hódít, amelyeken ugyanaz a minta köszön vissza a bútorkárpitról, a tapétáról és a függönyökről.
Gép- és anyagújdonságok

Strapabíró padlóbevonat


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság