hirdetésA fürdés új élménye

Otthon-bútor

A fürdés új élménye

A Toplax anyag-összetételű fürdőkádak világszerte kezdenek elterjedni. Ez az új anyag egyesíti az autógyártásból átvett ABS műanyag és szaniterakril kedvező tulajdonságait. A Toplax szerkezete kemény, strapabíró, felülete ragyogó fényű, kellemes tapintású.
Egy TOPLAX fürdőkád és zuhanytálca anyaga akril, ötvözve és megerősítve közel fél cm ABS réteggel. Ezáltal a kád fala tömörebb lesz, valamint ellenállóbb a külső sérülésekkel és az idővel szemben egyaránt. A megerősített dupla ötvözet eredetileg 8mm vastag. Ez 3mm szaniterakrilt, plusz 5mm ütésálló ABS-réteget jelent. A kádak a különlegesen nagy anyagvastagság ellenére is könnyűek, szállításuk és beszerelésük rendkívül egyszerű. Az akril felület egyik legfontosabb előnye az acélkáddal szemben a kád által kibocsátott hőmérséklet. Az acélkád fémes hűvösségével ellentétben egy megerősített Toplax akrilkád testmeleg. Az akril kádba engedett forró víz tovább őrzi meg hőmérsékletét. A kád az egyszerű akrilkádnál is különb, hiszen - annak hátrányait mellőzve - rendkívül időtálló és felülete a magas anyagsűrűségnek köszönhetően hosszú-hosszú évekig tükörsima, szemkápráztatóan fehér és karcmentes marad. Minden kád és zuhanytálca megerősített lábszerkezettel és lefolyórésszel kapható, és minden hajlat, minden él domború és lekerekített a teljes biztonság érdekében. A fürdőkádak szinte minden elképzelhető méretben és formában kaphatóak, így mindenféle esztétikai és funkcionális igényekhez, illetve minden fürdőszobai elképzeléshez optimális választást jelentenek.

A Toplax környezetbarát anyagból készül és 100%-osan újrahasznosítható. A gyártási folyamat során a gyártók nem használnak sem fát, sem poliésztert, illetve a Toplax megerősített anyaga a hagyományos kádaknál megszokottan használt (és nem mellékesen mérgező) sztiroltól is mentes.
 

A Toplax kádak előnyei:
-meleg tapintású
-sima felületű
-könnyen tisztítható
-könnyen javítható
-megerősített lábszerkezet
-formatervezett design
-környezetbarát anyag
-10 év garancia
 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Felénk forduló fürdőfelszerelés
Mi lenne, ha minden fürdőszobai tárgy, bútor és berendezés el lenne forgatva – vagy meg lenne döntve – tíz fokkal? Nos, a formatervező pont ezt az ötletet vette alapul a Ravak új fürdoszobai berendezéscsaládjának kidolgozásakor.


Gép- és anyagújdonságok
Felülmúlhatatlan ragyogás
A fürdőszoba mindig a megtisztulás, a pihenés és a megújulás helye, a ház és a lakás fontos eleme, minden generáció számára. A Keramag cég olyan fürdőszoba-berendezéseket fejleszt, amelyekkel hosszú évtizedekig új marad fürdőszobája.


Otthon-bútor
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai trendek. Gyakran már követni sem lehet a modern ízlésvilágok aktuális változásait. Az új irányzatok visszanyúlnak az időben. Újra a kényelem játssza a főszerepet a fürdőszoba tervezésben.


Otthon-bútor
Egy kádból két fotel
Fürdőszobájuk felújítása során gondolt arra Csákvári Erika Komáromban, hogy a régi vasöntvény kádat – már csak a súlya miatt is – nem kidobni kéne (a lakás harmadik emeleti és lift nincs az épületben), hanem újrahasznosítani.


Kert-balkon

Kényeztető kádak


Otthon-bútor

Tusolóújdonságok


Gép- és anyagújdonságok

Mozaikolva szebb a fürdő


Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság