Kenhető szigetelők

Otthon-bútor

Kenhető szigetelők

Mind a kültéri, mind a beltéri vízszigetelési munkákat jelentősen megkönnyítik a könnyen kezelhető korszerű anyagok, amelyek alkalmazása a műszaki leírás tanulmányozása után egyszerű feladat.

Persze a szakszerű vízszigeteléseknél nem is a szigetelőanyag felkenése vagy ragasztása okoz nehézséget, hanem inkább az, hogy a már kész lakóépületeknél egyszer csak megjelenő vizesedés okát kiderítsük, vagy az, hogy a különböző épületrészeknél hogyan és milyen anyagot alkalmazzunk. Ezeket a problémákat mindenképpen érdemes szakemberrel megbeszélni. Új ház építésénél, lakás átalakításánál, újonnan kialakított fürdőszobáknál, konyháknál és teraszok, balkonok felújításakor érdemes korszerű anyagokat használni; ezekkel egyrészt hoszszú távra megoldhatók a szigetelési gondok, másrészt egyszerűsítik a munkát, így rövidebb idő alatt elkészülünk vele.

Vízszigetelés kültérre

A teraszok, balkonok vízszigeteléséhez ? különösen felújításkor ? kiválóan alkalmas anyag a Mapelastic. A cementműanyag bázisú, kétkomponensű, repedésáthidaló, rugalmas, kenhető szigetelés jó tapadási tulajdonságainak köszönhetően némi túlzással szinte minden építőipari anyagra felhordható. A szigetelőanyagot talajnedvesség ellen, illetve talajvíznyomásnak kitett szerkezetek védelmére, és a csapóvíz elleni védekezésre is használhatjuk. Így alkalmas erkélyek, teraszok, tetőteraszok vízszigetelésére a kerámiaburkolat fektetése előtt, és medencék, pincék külső, belső falainak szigetelésére, támfalak védőbevonataként, vagy zöldtetők vízszigetelésére, de fürdőszobák, zuhanyzók csapóvíz elleni szigetelésére is alkalmazható. Teraszok, balkonok esetében a vízszigetelési munkát jelentősen leegyszerűsíti, mert a bitumenes nehézlemez szigetelést védő 5 cm-es réteg elhagyható. A szakszerűen felhordott réteggel teljes értékű szigetelés készíthető, amire a burkolat közvetlenül ragasztható a négyórás kötési idő után.


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ma már elengedhetetlen a homlokzatok hőszigetelése
A környezetvédelmi szempontok, és a belső terekkel szembeni követelmények olyan épületek létrehozását igénylik, melyek kellemes lakókörnyezetet biztosítnak, és alacsony energia-felhasználást tesznek lehetővé. Az épületek értékét, élettartamát nagymértékben növeli a minőségi anyagokkal készített homlokzat.


Hírek
Európa évente 500 milliárd euró értékű energiát pazarol el
Tudta, hogy épületeink szigetelésével pénzt takaríthatunk meg és védjük a bolygónkat is?


Gép- és anyagújdonságok
Kopogó és lépéshang csillapítás
A többszintes középületekben és az emeletes, tetőtér-beépítéses lakóépületekben is kellemetlen hanghatásokhoz vezetnek a kopogó- és lépéshangok által okozott zajok. A legintenzívebben a hidegburkolattal ellátott helységek padlóin keletkeznek. Éljünk zajok nélkül!


Gép- és anyagújdonságok
A káva hőszigetelése
Épületeink fenntartási költségeinek csökkentése érdekében egyre jobb hőszigetelésre törekszünk, összefüggő termikus burokra szeretnénk kialakítani.


Szerszám-anyag

Energia zseni ablak


Gép- és anyagújdonságok

A ház hőszigetelésével spórolunk is
Otthon-bútor

A beázás megelőzése


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság