Felüdülés infraszaunával

Otthon-bútor

Felüdülés infraszaunával

A szaunázás modernebb, egyszerűbb és intenzívebb formája az infraszauna. Az infravörös hőkabin ? a ma divatos wellnesskultúra része ? alapvetően abban különbözik a finn szaunától, hogy nem a kályha által felhevített kövek melegítik fel a levegőt, hanem az infravörös sugárzók a testünket.

Az infravörös sugárzás elvén működő melegítőkabint, más néven infraszaunát az 1980-as évek óta egyre gyakrabban alkalmazzák klinikák, természetgyógyászati és szabadidőközpontok, fitnesz szalonok, szállodák, uszodák és magánszemélyek.

Mire jó?

Az infra-C sugarak a bőr és az alatta lévő szövetek átmelegítése által fejtik ki hatásukat. Ennek az általunk ismert és igazolt élettani hatásai a következők:

  • serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal javítja az anyagcserét és erősíti az immunrendszert
  • az intenzív izzasztás által méregteleníti a bőrt és az alatta lévő zsírszöveteket
  • lazítja az izmokat, oldja a görcsöket, csökkenti az izomlázat és az ízületi fájdalmakat, jótékony hatással van az izmok és ízületek gyulladásos tüneteinek enyhítésére
  • általános nyugtató, feszültségoldó, regeneráló hatásúhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Hulladékfából álompadló
Az orosz Alekszej Sztyesak egy 56 négyzetméteres szépségszalonnak készítette el a padlózatát úgy, hogy a végeredmény teljesen egyedi és egészen különleges lett. 


Otthon-bútor
Bántja a szemét a penész?
A MAPEI kifejlesztette Önnek a tökéletes megoldást a falon megjelenő penész ellen. A Silancolor Plusz Rendszer ideális és tartós védelmet nyújt a konyhák és fürdőszobák penészedése ellen.


Otthon-bútor
Mapei segítség a burkoló keresésben
Ötlete sincs, hol találjon szakembert a felújításhoz? Gondolta, megkérdezi egyik ismerősét, hátha Ő tud valakit? És ha nem?! Gyötörték már Önt ezek vagy ezekhez hasonló kérdések? Ha még nem találta meg a „nagy ŐT”, akkor érdemes pár percet cikkünkre szánnia.


Otthon-bútor
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem túl könnyű munka, de mindenki belejön. Ha igazán szeretjük a csináld magad módszereket, akkor nem nélkülözhetjük a tapétázás tudományát. Nézzük a fortélyait!
Otthon-bútor

Ragasztásos rögzítés


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság