hirdetésDiy díszkút felújítás

Kert-balkon

Diy díszkút felújítás

A régi kút állapota indokolta a felújítást Veninger Szabolcséknál Kincsesbányán. Az első lépés a régi szerkezet bontása volt, majd az anyagok megvásárlása után következett a faanyag gyalulása, csiszolása, méretre vágása, festése és összeállítása.

Anyagszükséglet • 5×10-es palló • 10×10-es gerenda • tetőléc • deszka • acél tető-lemez • alumíniumlemez 
• csavarok • lazúrfesték •

1_received_1027406117413179.jpg

Leginkább a kút tetőszerkezete volt rossz állapotban, ezért Szabolcs új, erős vázat ácsolt, majd több rétegben lefestette lazúrral, végül pedig új acél cseréplemezzel fedte le. IMG_20180708_122910.jpg

 

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Cserélje újra tetőablakát!
Magyarországon sok olyan tetőablak van használatban, amelyet 15-20 évvel ezelőtt fejlesztettek ki és építettek be. Ezek ma már nem felelnek meg az energiatakarékossággal kapcsolatos elvárásoknak. Most lehetőségünk nyílik arra, hogy a régit újra és jobbra cseréljük.


Szerszám-anyag
Szokványos nappali szekrénysor helyett gipszkarton bútor
Nem akartak asztalossal, fából nappali bútort készíttetni Nagy Mártonék Zircen, inkább maguk alkották meg gipszkartonból. Olyan szép lett, hogy el is nyerték vele legutóbbi barkácsbajnokságunk egyik díját.


Gyerkőc
Vár, lovagok, hercegnő, sárkányok
Nem asztalos, de szeret fával dolgozni Barabás Gábor Alsózsolcán, aki lánya születésnapjára készítette fából a képeken látható lovagokat, várat, sárkányokat, és persze a hercegnőt.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát megoldás egy rétegben
Az Ytong hőszigetelő falazati rendszere már 30 cm falvastagságtól egy rétegben megfelel az új Energetikai Szabvány rétegrendi követelményeinek, így nem kell többletköltség mellett utólagosan szigetelni, illetve a páraháztartási gondokat generálni a lakótérben.


Gép- és anyagújdonságok

Kültéri textilújdonságok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság