hirdetésMűvészasztal székekkel

Kert-balkon

Művészasztal székekkel

Arcfestéssel és csillámfestéssel is foglalkozik Megellai Katalin Veszprémben. Ezért olyan székeket és asztalt szeretett volna, amelyek feltűnőek, és a célnak megfelelnek.

A képeken látható, három nap alatt készített darabok anyaga rétegelt lemez, zománcfestékkel festve.

Lábaik nútolva, ragasztva vannak.

Az asztal 63 cm magas, 45 cm széles. A székek 43 cm magasak és 30 cm szélesek.

A tetejüket Katalin 4-4 csavarral rögzítette, a lábaikat szét lehet csúsztatni, így könnyen szétszedhetők és szállíthatók.

Arcfestéskor egyik széken ül a gyerek, a másikon Katalin, a festékek pedig az asztalon vannak.

A készítéskor annyi nehézség adódott, hogy a bútordarabok lábai túl keskenyek lettek, ezért Katalin néhány szöggel és ragasztóval minden lábhoz egy háromszög alakú lemezt toldott.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Így újítsuk fel a kerti bútort
A jó minőségű kerti bútoroknak nem kell szükségképpen drágáknak lenniük, pl. a barkácsáruházakban gyakran olcsón kapni egyszerű, mégis masszív összecsukható székeket és asztalokat. Ha pedig a festék lekopik róluk, a fémvázat és a deszkaelemeket egyszerűen fel tudjuk újítani.


Ötletek
Asztal és tárolószék
Famaradékból készített ragasztással íróasztalt kedvesének Horváth Róbert Érden – és hozzá olyan ülőalkalmatosságot, amely tárolóként is használható.


Ötletek
Egy hordó két új élete
Egy elhasználódott, kidobott hordóra sikerült szert tennie Biró Szilviának Ráckevén. Úgy döntött, két asztalt készít belőle: egyet a teraszra, egyet a nappaliba.


Kert-balkon
Grillező étkezővel
Arra a kérdésre, ki mit szeretne a kertbe építeni az egyik leggyakoribb válasz a szabadtéri sütés-főzést megkönnyítő kerti konyha, bontott téglából. Íme egy szép változat.


Ötletek

Kerti pavilon
Kert-balkon

Grillsütők
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság