Kerti bútor – maradék fából

Kert-balkon

Kerti bútor – maradék fából

Maradék fából készítette ezt a kerti kiülőt láncfűrész és flex segítségével Waisz Gizella Kornélia Erdőkertesen.

Sadolin fenyővel lazúrozta, még párnákat fog készíteni a padokra, de már felavatták. Először az asztalt készítette el, lazúrozással együtt kb. 4-5 nap alatt, majd a két padot, ez ugyanannyi időt vett igénybe. Veresegyházán látott a padokhoz hasonlót, ki is próbálta, de annyira nem voltak kényelmesek, ezért változtatott egy kicsit a terveken. Ha összejött a család, egyszerre nem tudtak leülni hatan -nyolcan, most már megtehetik. Mivel lyukfűrésszel fúrt középre egy lyukat, napernyő is került rá. Jó lett volna egy jó kis körfűrész, mert a láncfűrésszel nehéz volt gérbe vágni, de azért így is meg lehetett oldani.

1. A tervezés után méretre vágta a bútor alkotóelemeit.

 

2. Gizella a pad oldalaihoz (lábaihoz) sablont készített.

 

3. A sablonnal pofonegyszerű volt összerakni őket.

 

4. Végül – összecsavarozás előtt – festette-lakkozta mindet.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti konyha és grillsütő
A kerti mobil konyha, grillsütő és mosogató lehetővé teszi, hogy a főzés minden mozzanata a kertben történjen.  Az étel előkészítésére, sütésre és a mosogatásra is alkalmas, valamint étkező asztalnak is kiváló kerti bútor kedvenc darabja lehet a családnak.


Kert-balkon
Diy kerti tároló
Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak, ahol a család holmiját, kerti és egyéb játékait, valamint a kerékpárokat el tudják helyezni. Képeinken végigkövetheted, hogyan építették meg.


Ötletek
Bazaltkő kerti csap
A természetes dolgok felé hajlik Ivanics Zoltán Miskolcon, ezért készítette ezt a szokatlan kerti csapot is.


Kert-balkon
Pad és pergola egyszerűen
Ezúttal olyan hangulatos kerti padot mutatunk be, amely bármely kert díszére válik. Egy jó könyvvel a kezünkben órákig elheverészhetünk benne. Az ülőke fölötti ívelt virágtartó pergola azt az érzést kölcsönzi, hogy lugasban tanyázunk. És egyáltalán nem nehéz elkészíteni...


Gép- és anyagújdonságok

Az év legnagyobb sportigazolása


Kert-balkon

Rusztikus kerti csap


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság