A kert díszei

Kert-balkon

A kert díszei

Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.

Az áruházak például október végére, november elejére „időzítve” sokféle, különböző színű és változatos formájú mécsestartót árulnak.

Dókáné Orbán Sarolta Budapesten úgy gondolta, hogy nem feltétlenül kell szomorú jelentéssel, negatív töltéssel felruháznunk őket.

Mivel kertjükbe a piros szín illett, ilyen színűből vásárolt néhányat, majd az otthon talált, máshonnan kimaradt alapanyagokkal társítva a kert díszeivé tette őket – nyári estéken kifejezetten jó hangulatot teremtenek.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti virágtartó raklapból
Sokak számára rendelkezésre álló, viszonylag olcsó alapanyagból készített többféle méretű virágtartót a kertbe Rajna János.


Szerszám-anyag
Végtelen formájú fapad
Károlyi Angelica grófnő álmát Gáborecz István valósította meg.


Ötletek
Egy hordó két új élete
Egy elhasználódott, kidobott hordóra sikerült szert tennie Biró Szilviának Ráckevén. Úgy döntött, két asztalt készít belőle: egyet a teraszra, egyet a nappaliba.


Ötletek
Fagymentes, mégis használható kerti csap
A kerti csapokat télen lezárni, vízteleníteni kell. Vonatkozik ez a ház külső falán levő csapra is. Ugyanakkor télen is sokszor előfordul, hogy a kertben vizet szeretnénk venni, de a csapok újbóli kinyitása bonyolult.
Kert-balkon

Ágaprítók tesztje


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság