hirdetésA kert díszei

Kert-balkon

A kert díszei

Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.

Az áruházak például október végére, november elejére „időzítve” sokféle, különböző színű és változatos formájú mécsestartót árulnak.

Dókáné Orbán Sarolta Budapesten úgy gondolta, hogy nem feltétlenül kell szomorú jelentéssel, negatív töltéssel felruháznunk őket.

Mivel kertjükbe a piros szín illett, ilyen színűből vásárolt néhányat, majd az otthon talált, máshonnan kimaradt alapanyagokkal társítva a kert díszeivé tette őket – nyári estéken kifejezetten jó hangulatot teremtenek.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Esztergált madáretető
A legegyszerűbb faesztergával, egyszerű fogásokkal is elkészíthető ez a madáretető, amely amellett, hogy a még hosszan elhúzódó hideg időben jól jön a madaraknak, még díszíti is a kertet.


Kert-balkon
Fűzött virágtartó
Lassan kikerülhetnek a virágok a teraszra, erkélyre. Ilyenkor mindig hiányzik egy-két felakasztható virágtartó. Ezért bemutatunk egy nagyon egyszerűen megvalósítható virágtartót, amelyet maradék léceket összefűzve készítettünk.


Kert-balkon
Kényelmes terasz s. k.
Teraszt szerettek volna a ház mellé Kovács Istvánék Zagyvaszántón. István átgondolta, megtervezte, majd elkészítette.


Kert-balkon
Kerti kényelem
Nyáron a társasági élet, grillparti, kerti sütögetés helye a terasz, a kert, netán a balkon. A kényelmet pedig a megfelelő kerti bútor, asztal és székek biztosítják, de bármilyen anyagú vagy formájú kerti bútort válasszunk is, legfőbb szempont a kényelem mellett a tartósság.


Gép- és anyagújdonságok

Újdonság: egy nyél mind felett!
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság