Játszóház fedett homokozóval

Kert-balkon

Játszóház fedett homokozóval

Aki szeretne a gyerekeknek egy igazi árnyas homokozós, mászható, titkos kuckóval ellátott, de mégis szabad levegőre csábító játszóhelyet készíteni, jobbnál jobb ötleteket meríthet ebből, amelyet Karmazsin Krisztián készített Csornán.

 

1. A ház 90%-a bontott anyagból, döntően vörös és luc fenyőből készült. Krisztián az alapozást követően legelőször a házikó falainak keretét készítette el.

 

2. Minden elemét maga tervezte, vágta méretre, csiszolta, festette, állította össze. A tölgy színű lazúr felvitelében a gyermek is segédkezett.

 

3. A ház alapzata (amely a homokozó váza és árnyékolója is) erős és szilárd faanyagból készült, a víz ellen térkő-alapra helyezve.

 

4. A következő lépésben került a helyére – az alapzat tetejére – a „szoba”, Rögzítsük szilárdan, mert nagy erő-behatásoknak lesz kitéve.

 

5. A tetőt két darab teljes méretű (125×250 centiméteres) OSB-tábla alkotja, természetesen időjárásálló festékkel több rétegben lekenve.

 

6. Krisztián az „erkély” (más megközelítés szerint: folyosó) faanyagának védelmét összekötötte a felület játékos díszítésével.

 

7. A „ház” belseje műanyag lambéria, ami szintén bontott anyag. Az épület alapterülete 150×200 cm, a szobáé 130×150 cm, a szerkezet összmagassága 345 cm.

 

8. A kész szerkezet mászólétrával és csúszdával, valamint Wales ősi, lovagkori lobogójával lett teljes.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Csúszdás játszóház
Lassan itt az ideje a kerti játékoknak. Építs a gyerkőcnek játszóházat. 


Kert-balkon
Macskabiztos homokozó
Unokája első születésnapjára készítette ezt a homokozót Gesztelyi Miklós Budapesten.


Gyerkőc
Védett homokozóláda
Többszörösen védett homokozót készített a család aprajának Juhász Tamás gyulai házuk udvarán.


Ötletek
Homokozó pihenőpaddal
Raklapból készített olyan homokozót Szabó László Várvölgyön, amely egy mozdulattal paddá alakítható.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság