Kannából postaláda

Kert-balkon

Kannából postaláda

Párjával és kisfiával sétálva bukkant a lábatlani Gelsi Sándor a természet lágy ölén erre a kidobott ceglédi kannára. Csodálkoztak, mikor felvette, de ő már tudta: megvan a postaláda!

A kanna persze előbb kapott egy esővédő ellenzőt, a szájára egy fogantyús, felhajtható ajtót, a hátulját kivágva pedig zsanéros megoldással egy zárt, rugó segítségével felnyíló hátlapot,aminek az előnye, hogy egy kézzel is könnyű kezelni ha épp a gyerkőc a szülők egyik karján van.

A „láda” a több réteg festék után kapott egy réteg lakkot is a tartósság érdekében. A szerkezetet oldalról tartja a helyén egy, a kapuoszlopra hegesztett fémnyelv, amelyhez Sándor popszegeccsel rögzítette a másodvirágzását élő kannát.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Környezetkímélő jégolvasztók
Változatlanul nincs valóban jó megoldás a jégmentesítésre. Valamennyi módszernek, szernek van valamilyen nem kívánt mellékhatása, vagy gazdaságtalan a használata. Környezetvédelmi szempontból pedig a legjobb anyagokhoz lakossági kiszerelésben nehéz hozzájutni, de az elszánt kertbarátoknak adunk néhány tippet.


Kert-balkon
Cuki házikó fából
Nyuszit kapott ajándékba Komjáti Tiborné unokája, így készíteni kellett neki egy nyuszi lakrészt.


Kert-balkon
Grillezés az erkélyen
A nyári sütögetést mindenki kedveli. A legnagyobb probléma, hogy ez általában a kertes házban élők kiváltsága, míg a társasházban élőknek marad a hétvégi telek vagy maximum csak egy nyaralás alkalmával lesz lehetőségük egy jót grillezni. Ez tévhit. Grillezzen velünk harmadikon!


Kert-balkon
Madáretető zöldtetővel
Volt a kertben egy régi etető, de már eléggé elgyötört volt – szeretett volna helyette egy szépet Biró Szilvia (Ráckeve). Ezért nekiállt, és elkészítette.


Kert-balkon

Díszkút az udvarban
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság