A fa új élete

Kert-balkon

A fa új élete

A ház előtt kipusztult fa sorsán eltöprengve kezdett kerti tereprendezésbe Paál Zoltánné és családja Kisvárdán. Az eredmény utánzásra méltó.

Hogy ne kelljen kivágni az elszáradt fát, formára vágták-fűrészelték-csiszolták, lazúrral lefestették, a földben lévő részét pedig bitumennel lekenték. Szezonális faként szolgál, ősszel töklámpásokkal és zoknidenevérekkel díszítik, télen laminált hópihékkel, dekupázs-technikával készült lámpásokkal, tavasszal és nyáron viszont vödörbe és fonott kosárban elhelyezett virággal és köcsögökkel.

A zoknidenevérek inkább kedves, mintsem félelmetes hatásúak, de ez is volt a cél.

A tavaszi-nyári virágzás nem kerüli el a kiszáradt fát sem.

A tök és a töklámpás a halloweeni időszak díszítőeleme.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Mesés mozaik
Ha meglátjuk a fölöslegesnek tűnő maradékban a lehetőséget, akkor egészen különleges dolgokat tudunk létrehozni magunk, családunk és nem utolsósorban bolygónk örömére.


Otthon-bútor
Mintázzuk a falfelületet!
Amit külső térben, a homlokzaton megszerettünk és megszoktunk: a plasztikus vakolatot, azt beltérben is kialakíthatjuk. Változatos, mozgalmas mintázatával jóval érdekesebb látvány, mint a simított-festett, vagy tapétázott fal, ráadásul egyedi, hiszen mi magunk alkotjuk az ízlésünknek leginkább megfelelő technikával.


Otthon-bútor
Extra lépcsőborítások
A lépcső egyedivé és hangulatossá teszi lakóterünket. Mit tegyünk, hogy otthonunk dísze legyen? Íme néhány ötletes és újszerű megoldás.


Gyerkőc
Ötletes ökojelmezek
Mindössze egy kis gondolkodás szükséges, és környezettudatos lesz a farsang is.


Otthon-bútor

Fali virágtartó


csináld magad

Fenyőtalp helyett


Gép- és anyagújdonságok

Egy sertéshízlalda esete a fagyapottal


Otthon-bútor

Faburkolatú szoba


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság