hirdetés



A fa új élete

Kert-balkon

A fa új élete

A ház előtt kipusztult fa sorsán eltöprengve kezdett kerti tereprendezésbe Paál Zoltánné és családja Kisvárdán. Az eredmény utánzásra méltó.

Hogy ne kelljen kivágni az elszáradt fát, formára vágták-fűrészelték-csiszolták, lazúrral lefestették, a földben lévő részét pedig bitumennel lekenték. Szezonális faként szolgál, ősszel töklámpásokkal és zoknidenevérekkel díszítik, télen laminált hópihékkel, dekupázs-technikával készült lámpásokkal, tavasszal és nyáron viszont vödörbe és fonott kosárban elhelyezett virággal és köcsögökkel.

A zoknidenevérek inkább kedves, mintsem félelmetes hatásúak, de ez is volt a cél.

A tavaszi-nyári virágzás nem kerüli el a kiszáradt fát sem.

A tök és a töklámpás a halloweeni időszak díszítőeleme.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Ládaszék horgászáshoz
Egyedi kialakítású, ülőkének is alkalmas horgász- és versenyládát készített fából Huszti Róbert Mátészalkán.


Ötletek
Szellős fatároló
Egyszerű de robusztus szerkezetű, funkcionális és szép: négy betontuskón nyugvó oszlop tartja a trapézlemez tetőt ezen a jól szellőző fatárolón, amelyet Juhász Tamás ácsolt Gyulán.


Gép- és anyagújdonságok
Divatos falfestékek
Megjelent a Supralux új Színes Beltéri Falfestéke. Az idén megjelent termékcsalád igen változatos, összesen 16 féle színárnyalatból választhatunk. Az új divatszínek segítségével egy ecsethúzásra feldobhatjuk, különlegessé tehetjük otthonunk bármely részét.


Otthon-bútor
Fal és díszpárna azonos mintával
A pillanatok alatt elkészíthető dekorációs elemek tökéletes összhangja segít feldobni az unalmas falakat és egyhangú díszpárnákat. Mi elkészítettük a fal és a párnahuzat dekorációjának kombinációját. Cikkünkben lépésről lépésre végigkövethető a készítés menete.








Gép- és anyagújdonságok

Magastetők hőszigetelése




Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva




csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság