hirdetésHogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Kert-balkon

Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Többek között erre is választ kaphat, aki ellátogat szeptember 20-21-én a 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásárra, Szigetszentmiklósra.

Ötleteket meríthet az Enteriőr verseny és Lakberendezési bemutatón, ahol szakemberek segítségével megálmodhatja, hogyan rendezze be élő és száraz növényekkel, vázadíszekkel, fali díszekkel belső tereit, teraszát, vagy milyen színek harmonizálnak egymással. Az ihletmerítést követően pedig a több mint 1000 négyzetméteres vásártéren mindehhez akciósan be is szerezheti a növény- és dekorációs kellékeket.


A nagy bevásárlás előtt persze mindenképpen érdemes megcsodálni hazai virágtermesztők legszebb termékeit – rózsa, liliom, orchidea – kiállítás formájában vagy faápolási tanácsokat kérni, de nem szabad kihagyni a Jövő Kertépítő Mesterei vagy a legkisebb, óvodás korosztály által épített bemutatókertek megtekintését sem.
Amíg a hölgyek vásárolnak, a család férfitagjai kipróbálhatják a legújabb kerti kisgépeket, és idén is nagy látványosság lesz a STIHL Timbersport láncfűrészes világbajnoki bemutató.


A család legkisebb tagjait sem fognak unatkozni, hiszen szombaton és vasárnap is gyermekműsorokkal várják őket a szabadtéri színpadon, de részt vehetnek egy ötállomásos ÖKO-játékban, ahol kiszámolhatják ökológiai lábnyomukat vagy megismerhetik a komposztálást, de kipróbálhatják az Óriás szelektív csúzlit is, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor az Öko kézművesszigeten a kézügyességüket is tesztelhetik.
A rendezvényre ingyenes VIRÁGJÁRATOK indulnak, a gépkocsival érkezők pedig ingyen parkolhatnak.


Ennyi program mellett biztos, hogy a család összes tagja, a kert és a lakberendezés szerelmesei megtalálják a számukra érdekeset, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni: szeptember 20-21. között a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiacon.


A rendezvényről még részletesebben a www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhatunk.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
5 tipp jó hangulatú otthoni világításra
A villanyszámla és otthonunk hangulata is attól függ, miként választunk a korszerű, energiatakarékos világítási megoldások közül.


Kert-balkon
Így készítsünk saját Wabi Kusa mikrokertet!
A karácsonyi időszak közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a különleges, kézzel készített ajándékok és dekorációk.


Kert-balkon
Rusztikus pad
A nagyapa rég nem használt szekeréből már csak a két hátsó kereket és a tengelyt tudta megmenteni némi munkával Németh Károly Zalaegerszegen: csiszolás után jó adag szúölő, majd lenolaj került rá.


Ötletek
Élő fát körbeölelő pad tetővel
A házuk előtt álló, harmincéves ezüstfenyő köré szerettek volna olyan padot Mádi Csabáék Cecén, ahová ki tudnak ülni akár többen is.
Kert-balkon

Építsünk tavat


Gép- és anyagújdonságok

Gardenexpo 2019


Gép- és anyagújdonságok

Ne égess, komposztálj!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság