Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Kert-balkon

Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Többek között erre is választ kaphat, aki ellátogat szeptember 20-21-én a 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásárra, Szigetszentmiklósra.

Ötleteket meríthet az Enteriőr verseny és Lakberendezési bemutatón, ahol szakemberek segítségével megálmodhatja, hogyan rendezze be élő és száraz növényekkel, vázadíszekkel, fali díszekkel belső tereit, teraszát, vagy milyen színek harmonizálnak egymással. Az ihletmerítést követően pedig a több mint 1000 négyzetméteres vásártéren mindehhez akciósan be is szerezheti a növény- és dekorációs kellékeket.


A nagy bevásárlás előtt persze mindenképpen érdemes megcsodálni hazai virágtermesztők legszebb termékeit – rózsa, liliom, orchidea – kiállítás formájában vagy faápolási tanácsokat kérni, de nem szabad kihagyni a Jövő Kertépítő Mesterei vagy a legkisebb, óvodás korosztály által épített bemutatókertek megtekintését sem.
Amíg a hölgyek vásárolnak, a család férfitagjai kipróbálhatják a legújabb kerti kisgépeket, és idén is nagy látványosság lesz a STIHL Timbersport láncfűrészes világbajnoki bemutató.


A család legkisebb tagjait sem fognak unatkozni, hiszen szombaton és vasárnap is gyermekműsorokkal várják őket a szabadtéri színpadon, de részt vehetnek egy ötállomásos ÖKO-játékban, ahol kiszámolhatják ökológiai lábnyomukat vagy megismerhetik a komposztálást, de kipróbálhatják az Óriás szelektív csúzlit is, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor az Öko kézművesszigeten a kézügyességüket is tesztelhetik.
A rendezvényre ingyenes VIRÁGJÁRATOK indulnak, a gépkocsival érkezők pedig ingyen parkolhatnak.


Ennyi program mellett biztos, hogy a család összes tagja, a kert és a lakberendezés szerelmesei megtalálják a számukra érdekeset, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni: szeptember 20-21. között a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiacon.


A rendezvényről még részletesebben a www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhatunk.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Így újítsuk fel a kerti bútort
A jó minőségű kerti bútoroknak nem kell szükségképpen drágáknak lenniük, pl. a barkácsáruházakban gyakran olcsón kapni egyszerű, mégis masszív összecsukható székeket és asztalokat. Ha pedig a festék lekopik róluk, a fémvázat és a deszkaelemeket egyszerűen fel tudjuk újítani.


Ötletek
Ne hagyjuk, hogy eltűnjenek: így védhetjük meg a fecskéket
Az elmúlt években alaposan megcsappant a fecskeállomány Magyarországon. Hiányuk miatt a kártevő rovarok és szúnyogok is elszaporodtak. Épp ezért kell lépéseket tennünk védelmük érdekében.


Ötletek
Élő fát körbeölelő pad tetővel
A házuk előtt álló, harmincéves ezüstfenyő köré szerettek volna olyan padot Mádi Csabáék Cecén, ahová ki tudnak ülni akár többen is.


Ötletek
Hangulatos tó az udvarban
Mesteri kerti tavat építettek Gulyás Rolandék Mesterszálláson.
Ötletek

Kerti pavilon


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság