hirdetésKerti dekorációból gyerekjáték

Kert-balkon

Kerti dekorációból gyerekjáték

Kerti dekorációt akart készíteni Vörös Józsefné Őrbottyánban, azért alkotta meg ezt a két sziklára épült mediterrán falu-modellt, amelyet libegő köt össze (a falvak lakói és a turisták ezzel közlekednek) – de a dekorációból játék lett, mert a gyerekek azonnal lecsaptak rá.

A falvak házai építkezési hulladékból készültek. A házak és a tetők Cimsec ragasztóval vannak összeragasztva, a tetők piros festékkel lettek lefestve.

Némelyik ház és a tető betonozással készült, ez Vörösné egyik kedvenc hobbija, amelynek legizgalmasabb része a zsaluzás, hiszen leleményességet igényel. 

A libegő állványszerkezetét Vörös úr, a férj készítette.

A lánc kutyapóráz, a három utasfülke régi gyerekjáték maradéka, amelyeken némi átalakítást kellett eszközölni Loctite pillanatragasztó felhasználásával. A negyedik fülke a személyzet részére van fenntartva, ők egyenruhában vannak, fából kialakítva.

A felfüggesztésükhöz pár centi vékony lánc és néhány fémkarika kellett, valamint drótból s. k. készített S-kampók. Az utasok a család gyerektagjaitól kölcsönzött Playmobil figurák.

A kisebbik falu kilátójából a sportos kirándulók létrán tudnak a faluba lejutni, amely kisállat létra-hinta volt eredetileg. A fehér lépcső és az edényes virágok betonozással készültek.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Műanyagkéses fűszegélyvágó
A Bosch kerti gépek kínálatát bővíti a Li-Ion akkumulátoros ART fűszegélyvágó, amelynek formatervezése a könnyű használhatóság jegyében készült. Újdonság, hogy a megszokott vágófejen kívül tartozik hozzá egy műanyag kés is, amely tovább emeli a gép hatékonyságát.


Gép- és anyagújdonságok
A legmenőbb idei kertibútor-trendek
Így válasszunk bútort az udvarra, erkélyre, lakásba!


Gyerkőc
Meseautó a kertbe
Fia születésnapjára készítette ezt az autós kerti játékot Torsán Lilla Budapesten.


Gyerkőc
Kompakt játszótér
Egy balatoni nyaraló mellé építette Somos Roland (Szigetvár) ezt a kis játszóteret.
Ötletek

Babaszoba


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság