hirdetésA fejszék királya

Kert-balkon

A fejszék királya

A Fiskars új generációs fejszéi a több évtizedes tapasztalatra és a szigorú ellenőrzési folyamatokra építve biztosítják a kitűnő minőséget. A megújult család hét új fejszét és egy gallyazókést tartalmaz.

A javított fejgeometria, illetve a fej és a nyél közötti tökéletes egyensúly biztosítja a lehető legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legkényelmesebb használatot. A markolat felülete puha, fogása kényelmes, a nyél vége ívesen visszahajló, így kezünk nem csúszik le a nyélről. A FibercompTM anyagú nyél könnyűvé és tartóssá teszi a fejszét. Az új tok/tartó pedig még biztonságosabb tárolást és szállítást tesz lehetővé. A Fiskars új generációs fejszéi elnyerték 2010-ben a Red Dot „Legjobbak legjobbjának” járó rangos formatervezői díjat. Már a boltokban.

További információ a Fiskars termékeiről a www.fiskars.hu weboldalon található, illetve a fiskars@fiskars.hu e-mail címen kérhető.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
A Fiskarssal most nagyot hasíthat!
A Fiskars fejszéivel most nagyot hasíthat! Ha 2011. november 30-ig bármilyen Fiskars fejszét vásárol, részt vesz abban a játékban, ahol megnyerheti a fődíjat: egy kétszemélyes wellness-hétvégét - vagy tizenöt mázsa tűzifát, illetve a száz további Fiskars-ajándék valamelyikét.


Kert-balkon
Készüljünk fel az őszi munkákra!
Az egyik legszebb évszakunk az ősz a hulló sárga, rozsdaszín leveleivel és pihentető kerti munkáival. Ez az időszak több kerti tennivalót hoz magával: az egyik legfelkapottabb a szőlőszüret, de ilyenkor kell elültetni az örökzöldeket és a kétnyári növényeket is.


Kert-balkon
Tavaszváró tippek a Fiskars-tól, nem csak hobbikertészeknek!
Március első napjaiban már érezzük a tavaszi szellő és napsütés első érintését. A hobbikertészek tudják, ez az első jele annak, hogy kertünket is felfrissítsük, felébresszük téli álmából. Azonban nem mindegy, hogy mit, mikor, mivel, hogyan végzünk. Íme, néhány praktikus tipp a Fiskars-tól, hogy a munka igazi szórakozás legyen.


Gép- és anyagújdonságok
Újdonság: egy nyél mind felett!
Kiszámolta már valaki, hány kerti szerszám fér el átlagos nagyságú pincéjében, fészerében vagy garázsában? Természetesen nem a pontos szám a lényeg, hanem az, hogy jóval kevesebb, mint kellene. A megoldást (32 fejet egyetlen nyélhez) a Fiskars szállította.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság