hirdetésTermészetesen tiszta medence

Kert-balkon

Természetesen tiszta medence

A Biopool-G víztisztítószer, egy természetes alapanyagokból készített új víztisztító gél, amely előbb semlegesíti, majd eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. Természetes anyagokból készült, vagyis nyomot sem hagy maga után, teljes egészében lebomlik.

A medencék, pezsgőfürdők nagyobb fokú igénybevétele esetében a medence falán megjelennek a zsírcsíkok. A szennyeződés higiéniai és esztétikai szempontból sem előnyös. A Biopool-G természetes enzimeket és növényi kivonatokat tartalmaz, környezetbarát és nem mérgező folyadék. Használata mellett megszűnik mind a homokszűrő, mind a vízfelszín zsírosodása, ami 30 %-os szűrési képességet eredményez. Az új anyah használata következtében a klórszint csökkenthető. A szer természetes anyagokat tartalmaz, ezért teljes mértékben lebomlik. Hatása időigényes, 1 hónap múlva már érzékelhető eredménye is lesz.

Így hat
- A medence szervesanyag szennyeződéseit lebontja, a zsíros és olajos szennyeződéseket nem engedi kialakulni a medence falain.
- Tisztán tartja a medence falait.
- Csökkenti a medencék, pezsgőkádak habzását.
- Növeli a szűrési teljesítményt, javítja a víz bakteriális állapotát.
- Megelőzi a klóramin képződést (klóralapú fertőtlenítőszer használata mellett).
- Hhasználható minden fertőtlenítőszer kiegészítőjeként
 
Így használjuk
Első használatkor 10 köbméter medencevízhez 0, 2 liter Biopool-G folyadékot kell adagolnunk. Ezután tegyünk a vízbe hetente egyszer 10 köbméter medencevízre számítva 0, 1 liter Biopool-G-t. A víz javasolt hőmérsékleti tartomány 22 – 38°C fok legyen. Fertőtlenítőszer túladagolása esetén ne használjunk Biopool-G-t.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Stabil gépkocsibeálló
Mindegy, milyen autónk van, sokkal jobb neki, ha fedett helyen van, mint ha nyáron végig tűzne rá a nap, télen meg ráfagyna a hó. A már meglévő betonozott kocsibeállójához tervezte meg ezt a fedett gépjárműbeállót dr. Gali Sándor Ebesen.


Kert-balkon
Madáretető zöldtetővel
Volt a kertben egy régi etető, de már eléggé elgyötört volt – szeretett volna helyette egy szépet Biró Szilvia (Ráckeve). Ezért nekiállt, és elkészítette.


Kert-balkon
Fűnyíró-teszt
A fűnyírók az utóbbi időben sokirányú fejlődést mutatnak, használatukat jelentősen megkönnyítő fejlesztéseket eszközölnek a gyártók. A vezeték nélküli elektromos fűnyírók egyelőre nem terjednek, a technológia még nem versenyképes a hagyományos modellekkel.


Kert-balkon
A gyep felkészítése a télre
A gyepápolás az egyik legfontosabb őszi feladat a kertben, ha jövő tavasszal egészséges, fagykároktól mentes pázsitot szeretnénk.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság