hirdetésGrillezés az erkélyen

Kert-balkon

Grillezés az erkélyen

A nyári sütögetést mindenki kedveli. A legnagyobb probléma, hogy ez általában a kertes házban élők kiváltsága, míg a társasházban élőknek marad a hétvégi telek vagy maximum csak egy nyaralás alkalmával lesz lehetőségük egy jót grillezni. Ez tévhit. Grillezzen velünk harmadikon!

 

Egy finom illatokkal gazdagított grillsütögetős estét ugyanis akár a hetedik, nyolcadik emeleten is eltölthetünk. Nem kell hozzá más csak egy kis fantázia, és igazi mediterrán hangulatot varázsolhatunk az erkélyünkre.
 
Az elektromos grillsütő előnyei:
- nincs kellemetlen füst
- nincs fröcskölő zsír
- nincs parázsba pottyant hús
 
Ha grillezni támad kedve, csak bekapcsolja a készüléket, és már süthet is, a várakozási idő minimális, hiszen az integrált fűtőszálnak köszönhetően percek alatt, egyenletesen melegszik fel a grill lap. Az öntvényből készült grill lap a hőtartás mellett kiváló hővezető is, így a sütőlapot teljesen tele lehet rakni hússal, a széleken is maximálisan megsül. Hogy a végeredmény tökéletes legyen, a sütőlap tapadásmentes felülettel, bevonattal rendelkezik, a termosztáttal pedig a kívánt hőfokot állíthatjuk be, így nem ég oda az étel. A húsból kisülő zsírral, vagy páclével sem kell bajlódnia, hiszen a zsírgyűjtő tálkába folyik, amiből kitűnő mártás készíthető a hús mellé! A háziasszonyoknak igazán jó hír, hogy a készülékek takarítása igen egyszerű, hiszen a fröcskölés gátló perem vagy fal és a kivehető grill lap az ő dolgukat is megkönnyíti. Mivel a készülékek elektromosak, kötöttségek nélkül grillezhet, hiszen sem az Időjárás, sem a tél nem szabhat határt grillezési kedvének! Ha nincs kertje, az sem akadály, az asztali változatokkal lakásban is sütögethet!
 
Cloer 6410
Letisztult forma, egyszerű és hatékony asztali grill tapadásmentes alumíniumöntvény sütőfelülettel, zsírelvezetővel, hogy a grillezés élmény és ne munka legyen. A sütőlap levehető a tisztításhoz. A Cloer 6410-es asztali grill használatával az 1300 Watt-os maximum teljesítménynek és az alumíniumöntvény sütőlapnak köszönhetően, rövid idő alatt készíthet ízletes vacsorát családjának. Akár nagy társaságban, akár szűk családi körben grillez, az időjárás nem hiúsíthatja meg a grillezést. A készítendő ételtől függően a hőfok szabályozható, a működést kék LED jelzi. A kisülő zsír az íves sütőlapnak köszönhetően középen lefolyik egy zsírgyűjtő tálba. A sütőfelület (egyben a készülék mérete) 26×43 cm. Teljesítménye pedig 1300 Watt. A termék fogyasztói ára 24 990 Ft.
 
Low-Fat technológia
A tapadásmentes bevonat és a levehető sütőlap az egyszerű, gyors tisztíthatóságot szolgálják. Mosogatógépben is mosható.
 
Steba VG300
A tökéletes grill élmény: kényelmes gyors, nem füstöl, nem kormoz. Akár az erkélyen, a konyhában vagy az irodában is grillezhet vele. A Low Fat technológiának köszönhetően még egészségesebb zsírszegény sütés. A Steba VG300 grill szabadban és lakásban egyaránt használható, nagy méretének köszönhetően társasági összejöveteleknél is kitűnő. A tökéletes grill élmény: kényelmes gyors, nem füstöl, nem kormoz. Akár az erkélyen, a konyhában vagy az irodában is grillezhet vele. A tapadásmentes alumíniumöntvény grill lap tökéletes hőeloszlást biztosít. Tökéletesen melegít a szélén is. A lába levehető, így télen a lakásban is használható asztalra téve. Alkalmas hús, kolbász, virsli, zöldség grillezésére. Az alumínium öntvényből készült tapadásmentes grill lap egyenletes hőmérsékletet biztosít a teljes felületen, mivel a fűtőelemeket az öntvénybe integrálták. A készülék közepén, található lukon keresztül a zsír vagy páclé egy gyűjtőtálba folyik. A sütési hőmérséklet termosztáttal szabályozható, melynek jelentősége az optimális grill élmény elérésénél mutatkozik. A VG300-hoz tartozik egy fedél, mely szélfogóként, és nagy mennyiség grillezésekor használható. A fedél fogantyúja hőszigetelt. A kivehető grill lapnak és a tapadásmentes felületnek köszönhetően tisztítása roppant egyszerű. A termék bruttó végfelhasználói ára 45 550 Ft.
 
A Steba VG300 előnyei:
- Kivehető, tapadásmentes grill lap
- zsírleeresztő gyűjtőtál
- gyors felfűtés
- hőmérséklet szabályzás
- hőszigetelt kézi fogantyú
- asztali és álló grill funkció
- állítható grill fedél
- stabil láb
- könnyen tisztítható
- grillfelület 44×39 cm
- teljesítménye 2200 Watt
 
Vannak olcsóbb grillsütők is, amelyek ugyancsak kiszolgálják igényeinket!
 
 
 
 
 
 
 
 
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Fúrócsavarozók tesztje
Ebben a tesztünkben az egyik első akkuval meghajtott barkácsgép-család kínálatából csemegézünk. A csavarbehajtásra és fúrásra egyaránt jól alkalmazható készülékek mára nagyot fejlődtek mind nyújtott szolgáltatás, mind teljesítmény tekintetében.


Gép- és anyagújdonságok
Hogyan készüljünk fel a változó épületenergetikai követelményekre?
Egyre szigorodnak az építkezéshez köthető szabályozások, hatványozottan igaz ez az épületenergetikai követelményekre.


Hírek
Vivre Black Friday 2019: eredmények és érdekességek
2,6 milliárd forintnyi forgalom, kanapé és dekorációs képek az akció sztárjai.


Ötletek
Szék új köntösben
Dédszüleitől örökölte Jónás Anita (Tiszaújváros) ezt az 1900-as évek elejéről származó széket.


Gép- és anyagújdonságok

Indiai motívumos tapéták
Gép- és anyagújdonságok

Univerzális vágó a háztartásban
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság