hirdetésDíjnyertes fűnyíróolló

Kert-balkon

Díjnyertes fűnyíróolló

?A sikeres termék egyszerű és őszinte; ha valaki azt mondja rá, hogy ?jé, erre akár én is gondolhattam volna?, akkor tekintem a dizájnt sikeresnek.? ? vallja Olavi Lindén, a Fiskars vezető tervezője.
A Fiskars fűnyíróollók az ügyes Servo-System? rendszert alkalmazzák, amely megakadályozza a pengéknél a fű beszorulását, így hatékonyan, megszakítás nélkül vághatunk velük. Az ergonómikus kivitelű, könnyű szerszámok használata kényelmes és felhasználóbarát. A vágófej 360 fokban állítható, így bármilyen szögben egyszerűen vághatunk!

A pengék anyaga edzett rozsdamentes acél, a nyél üvegszál erősítésű Nyglass? konstrukciójú műanyag. A fűnyíróollókon hüvelykujjal működtethető zárszerkezet is van.

A Fiskars hosszúnyelű fűnyíróollója lehetővé teszi, hogy a helyes, függőleges testtartásban végezzük a kerti munkát és elkerüljük a fölösleges izomlázat és hátfájást.

Bővebb információ a www.fiskars.hu oldalon!hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Robot nyírja a füvet
A gardena R40Li robotfűnyírója teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén pedig automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölti lítium-ionos akkuját.


Gép- és anyagújdonságok
Ősszel is pörög a klímapiac
Meglepő módon hetekkel a kánikula után, az átlagosnál hidegebb őszi hetekben is élénk lakossági érdeklődés mutatkozik a klímaberendezések iránt – tapasztalta a Panasonic Heating&Cooling üzletága Magyarországon.


Ötletek
Mozaikozott fürdőszoba
A fürdőszoba falaira többnyire csempe kerül, az a legvízállóbb. Így történt itt is. A végeredmény hangulata mégis egészen más.


Ötletek
Télen friss levegő, nyáron légkondi
Ajkay Imre előző ötlete egy, a kárba vesző meleg levegőt hasznosító szerkezet volt. Van azonban a szombathelyi lakásban egy másik egyszerű „készülék” is, amely télen is, nyáron is hasznos segítség.


Szerszám-anyag

Top 5 fürdőtrend


Szerszám-anyag

Fugakalkulátor


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság