Meseautó a kertbe

Gyerkőc

Meseautó a kertbe

Fia születésnapjára készítette ezt az autós kerti játékot Torsán Lilla Budapesten.

Látványterveket rajzolt az elkészítéshez, összesítette a sok felbukkanó ötletet. A roppant praktikus, kerék nélküli kivitel arra szolgál, hogy a gyermek egy adott területen mozogjon, ne kelljen utána rohangálni. Ráadásul így a felnőttek nyugodtan kertészkedhetnek, míg a meseautó utasaival mindenféle hihetetlen kalandokon megy keresztül.Anyagszükséglet
- fenyő bútorlap
- fenyődeszkák
- sarokvasak
- kiszuperált PS2 kormány és pedál
- 1 Ft-ért (+ 1000 Ft postaköltségért) vásárolt régi VW tükörpár
- műbőrös szivacs
- csavarok
- vaastaglazúr
- zomácfesték

Szerszámszükséglet
- akkus fúró-csavarozó
- colstok
- fűrész (ha nem barkácsáruházban vágatjuk méretre az elemeket)
- ecsetek

1. A tervek lerajzolása és méretezése után Lilla előbb méretarányosan kicsinyített prototípust készített egy tortadobozból.2. A méretre vágott elemekből előbb a keretet csavarozta össze, majd alá a kerekeket helyettesítő lábakat.3. A kormányt hordozó „műszerfal” polca magasabban áll, mint a pad, amelyen a sofőr és utastársai ülnek.4. Plusz lécekkel, sarokvasakkal rögzítve két régi tükör, pedáltartó, háttámla és csomagtartó is került a kasznira.5. Az ülőpadra műbőr borítású szivacs, a beltér faanyagára vastaglazúr, a kocsi külsejére festés várt, előrajzolva.6. Az ajtókat dekopírfűrésszel vágták ki. A festéssel és cizellálással együtt a BMW 3 hónap alatt készült el.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Játékos konyha
Fiának készítette ezt a játékkonyhát Edit Molitorisz-Dobri Budapesten, üvegmozaikkal, csapteleppel, mágneses oldalelemmel.


Kert-balkon
Térkövezett gépkocsibeálló tárolóval
Akinek kertes háza vagy nyaralótelke van, előbb-utóbb keres valamilyen árnyékolási megoldást a gépjármű számára, hogy védett helyen legyen az időjárás viszontagságaitól. Ha nincs az épületben garázsnak hely – vagy van, de már nem elegendő a család gépkocsi-flottájához –, akkor a ház valamelyik oldalához célszerű hozzátoldani a beállót. Így teret is nyerhetünk és a költségek is alacsonyabbak.


Gyerkőc
Csónakágy
Miután a kisfiú kinőtte a kiságyat, kapott a születésnapjára a családtól egy olyan ágyat, amiben szívesen alszik.


Gyerkőc
Játékkonyha extrákkal
Első ránézésre átlagos konyhának tűnik, és csak ha jobban megnézzük, akkor derül ki, hogy valójában játékkonyha, amelyet az óvodának készített Teleki Tibor.


Otthon-bútor

Kincsesláda
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság