Csúszdás játszóház

Gyerkőc

Csúszdás játszóház

Lassan itt az ideje a kerti játékoknak. Építs a gyerkőcnek játszóházat. 

Unokáinak építette saját kezűleg – feleségével –, meglévő faanyagból és régebbi kerítéselemek felhasználásával ezt a kerti játszótornyot Naszádos Gábor. A gerendatalpakat, illetve a négy gerendaoszlopot és a csúszdát, valamint a tető fedésére a zsindelyt és a kötőelemeket vásárolták.

A faanyagot Gábor többször is átcsiszolta, nehogy a kis kezek megsérüljenek, majd felületük védelmére először sütőolajos telítést használt, utána két réteg lazurán vitt fel. Az elemeket csavarok és menetes szárak segítségével rögzítette, minden esetben maximális biztonságra törekedve.

A kapaszkodók megmaradt műanyag víznyomócsőből készültek, hőlégfúvó segítségével fazonra igazítva. Az első ásónyomtól a csúszdalap végleges rögzítéséig tíz nap telt el, de mindezt komoly tervezési időszak előzte meg.

Gábor gépész, nem ács, de az áruházakban kiállított darabokat alaposan áttanulmányozva, minden mozdulatot átgondolva, fejben elképzelve ültette át tervét át a valóságba.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Védett homokozóláda
Többszörösen védett homokozót készített a család aprajának Juhász Tamás gyulai házuk udvarán.


Kert-balkon
Macskabiztos homokozó
Unokája első születésnapjára készítette ezt a homokozót Gesztelyi Miklós Budapesten.


Ötletek
Kosárpalánk, focikapu, homokozó
Egy teljesen kiszáradt gyümölcsfát használt fel a kosárpalánk állványául Kerekes Fülöp (Pomáz).


Kert-balkon
Játszóház fedett homokozóval
Aki szeretne a gyerekeknek egy igazi árnyas homokozós, mászható, titkos kuckóval ellátott, de mégis szabad levegőre csábító játszóhelyet készíteni, jobbnál jobb ötleteket meríthet ebből, amelyet Karmazsin Krisztián készített Csornán.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság