hirdetésSzuper babaház

Gyerkőc

Szuper babaház

A nemzetközi szabványnak megfelelő 1:12 méretarányú, háromszintes, Viktória korabeli babaházat készített harmadik unokája, Zsizsi számára Bősenbacher Ferenc Budapesten.

Az ötlet kipattanása, a lányával való konzultáció, valamint a szakirodalom tanulmányozása után előbb legóból megépítette a babaház makettjét, majd beszerezte az anyagokat és nekilátott az építkezésnek.

A cserepeket például igen ötletesen gyógyszertárban kapható spatula (nyelvlapoc) végekből gyártotta – ha nem lennének pirosra festve, fa zsindelyként is gyönyörűen mutatnának.

A konyha és fürdő csempeburkolatához üvegmozaikot használt, az erkély oszlopait fapálcikákból esztergálta, az ablakokat plexiből készítette. A 60×40 centi alapterületű ház alsó két szintje zsanérokon oldalra, felső szintje pedig fölfelé nyitható.

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.


Kert-balkon
Játszóház az udvaron
A babaház megépítése akkor fogalmazódott meg Szögi Jánosban Budapesten, amikor Panna nevű unokája megszületett.


Gyerkőc
Méretes babaház
Húga lányait lepte meg ezzel a többszintes, teraszos babaházzal Barabás Gábor Alsózsolcán.


Ötletek
Babaszoba
Csukné Rajnai Zsuzsa babagyűjteményéhez készült a szekrényből, ágyból, asztalból és 4 székből álló babaszoba-kollekció.


Ötletek

Babakanapé
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság