Matatófal babáknak

Gyerkőc

Matatófal babáknak

Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul a kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok valóban nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!

27d7567796e7add9cb952684fc47fc59.jpgA garázs, és az ottani szekrény természetesen a gyerekek kedvenc helye, hiszen sok-sok kincset lehet ott találni. A megmaradt, fel nem használt, régi kacatoknak hitt dolgokból barkácsfalat is készíthetsz a gyerkőcnek. 

unnamed.jpg

A kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!

ee0e090eb4474ba8ee16a11a30160679.jpg

fotók: pinterest

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Rendet a műhelyben! Szerszámtartó villámgyorsan
Az itt bemutatott szerszámostáblát könnyű átlátni, egy szempillantás alatt megtalálható rajta az éppen szükséges eszköz, és ugyanúgy vissza is lehet tenni a helyére.


Otthon-bútor
Istállóból alkotóműhely
A család birtokában levő, használaton kívüli istállót alakította át műteremmé Thuróczy Zoltán Jászszentandráson, hogy legyen egy olyan hely, ahol kényelmesen tud alkotni.


Gép- és anyagújdonságok
Mindentudó barkácsgép
Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két, legfeljebb háromféle munkában vannak igazán otthon. Létezik azonban egy olyan gép is, amely ? különleges tartozékainak hála ? a legtöbb otthon előforduló munkához segédkezet tud nyújtani.


Ötletek
Babaszoba
Csukné Rajnai Zsuzsa babagyűjteményéhez készült a szekrényből, ágyból, asztalból és 4 székből álló babaszoba-kollekció.


Gyerkőc

Szuper babaház


Szerszám-anyag

Sikeres a magyar Praktiker


Ötletek

Babakanapé
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság