hirdetésMatatófal babáknak

Gyerkőc

Matatófal babáknak

Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul a kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok valóban nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!

27d7567796e7add9cb952684fc47fc59.jpgA garázs, és az ottani szekrény természetesen a gyerekek kedvenc helye, hiszen sok-sok kincset lehet ott találni. A megmaradt, fel nem használt, régi kacatoknak hitt dolgokból barkácsfalat is készíthetsz a gyerkőcnek. 

unnamed.jpg

A kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!

ee0e090eb4474ba8ee16a11a30160679.jpg

fotók: pinterest

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Versenyautó alakú postaláda
Otthon föllelhető maradékokból készítette Garbár Sándor ezt a postaládát Békésen. A kerekek egy kiérdemesült járókeretről származtak, a futómű zártszelvény, a láda anyaga 1,5-ös alulemez, a hűtőkeret 1,5-ös rozsdamentes lemez, a rács pedig egy ventillátorban szolgált korábban.


Gép- és anyagújdonságok
Csőradiátorok: forradalmi formák
Itt az utolsó pillanat, hogy lecseréljük régi radiátorainkat. A BNV-n vadonatúj fejlesztésű fűtőtestekkel is találkozhatunk, amelyek akár a szoba díszeivé is válhatnak.


Gép- és anyagújdonságok
Hajszálpontos multigép
A Dremel az olyan emberek márkája, akik az afféle aprólékos, de hajszálpontos gyakorlati műveletek szenvedélyes elkötelezettjei, mint például az autófelújítás, famegmunkálás, modellezés és más kreatív hobbitevékenységek. Az új tervezésű Dremel Versa Tip butángázzal működő többfunkciós szerszám, egyedülálló ergonomikus kivitelű. A kényelmes, könnyű burkolat jó fogást biztosít a felhasználó számára. A tartozékok és szerelvények használata számos új lehetőséget kínál: aprólékos forrasztás, pontos vágás, festékes felület gyors megtisztítása stb.


Ötletek
Babakocsi latyak nélkül
Harmadik gyermekének születése és az esős őszi idő beállta után szembesült Takács Zoltán Halásztelken azzal a problémával, hogy a vizes, piszkos kerekű babakocsit tárolóhelyiség hiányában nemigen tudja a lakásban hol tartani.
Otthon-bútor

Különleges konyhapult


Gép- és anyagújdonságok

Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság