3 húsvéti tipp kicsiknek

Gyerkőc

3 húsvéti tipp kicsiknek

Készítsetek néhány húsvéti cukiságot a gyerkőccel.

1. Tojástartóból csibék készülhetnek. Csak vágjátok darabokra a tojástartót, és fessétek le akrilfestékkel színesre. Ragasszatok össze két felet. A tetejébe szúrjatok egy tollat, rajzoljatok szemeket és ragasszatok nekik csőrt. 

47853c89aa262daebc15c435bc.jpg

2. Rajzoljatok egy nyuszifejet. Dekoráljátok a fülét színes papírral. Az orra készülhet mini pomponból, a bajsza zseniliadrótból. 

9252589f94e51e956cb680b13096fca7.jpg

3. Vágjatok színes, mintás papírokból tojásokat. Rendezzétek körbe és ragasszátok őket össze. A tetejére kössetek masnit és máris kész a húsvéti koszorú. 

c3fb07502a7a30235e62619eb4b0b517.jpg

fotók: theresourcefulman, thebestideasforkid, typicallisimple, freepik
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Feleslegessé vált a kád: kerti tó lett belőle
Pánczél Tamáséknál a fürdőszoba felújítása során feleslegessé vált a kád és hirtelen nem tudtak mit kezdeni vele. Kidobni viszont sajnálták volna. Némi töprengés után bevillant az ötlet: legyen belőle kerti tó! Nekikezdtek és meg is valósították. Még egy sziklakertet is építettek köré: az Ötlet Mozaiknak meg is mutatták, hogyan.


csináld magad
Raklapból virágláda: így csináld
Ha van otthon egy felesleges raklapunk, hasznosítsuk újra! Számtalan bútor vagy dekorációs tárgy készíthető belőle. Cikkünkben most azt mutatjuk meg, hogyan varázsolhatunk belőle virágládát.


csináld magad
Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások
Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!


csináld magad
Egyedi darab az otthonodban: készíts rongyszőnyeget
Otthonunk egyik különlegessége lehet egy saját magunk által készített szőnyeg. Csupán egy keretet kell készíteni hozzá, és indulhat a szövés!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság