hirdetés4 egyszerű ötlet papírból gyerekeknek

Gyerkőc

4 egyszerű ötlet papírból gyerekeknek

Biztosan akad otthon egy kis színes papír és ragasztó. Játszatok egy kicsit a gyerkőccel!

1. Vágjatok két korongot színes papírból, a nagyobbon vágjatok még két kisebb lyukat, amin kifér a gyerkőc ujja. Ragasszátok össze a két darabot, majd erősítsetek fel neki csőrt, tollakat és szemeket. Már indulhat is a játék. 

23c8861ee2415ece3bcbaabcf64527d9.jpg

2. A papírokat vágjátok csíkokra és ragasszátok fel egy alapra az egyik végüket. Hajlítsátok vissza és a papírcsíkok másik végét is ragasszátok le: ezek lesznek a szirmok. A virág közepe egy egyszerű korong. f3372c39ea35ad889ea1fb3ff54c607a.jpg

3. Vastagabb papírból vágjatok csíkokat. Ragasszatok belőle gömböket. Majd vágjatok füleket, pofit és szemeket a nyuszinak és ragasszátok fel a megfelelő helyekre. 

735005caed41fd03cce2d2c5ad3f2f1d.jpg

4. Vágjatok scrapbook papírból madárkát. Külön vágjátok ki a farktollát és a szárnyhoz való 2 téglalapot. A szárnyat harmónikahajtogatással készítsétek el, majd ragasszátok a madár két oldalára. A farktollon és a test hátulján készítsetek egy bemetszést és csúsztassátok egybe a két papírt. A szeme készüleht gombból. 

 

386283cd78ef7e8127e01b6534bbd5be.jpg

fotók: pinterest, easypeasy and fun, iheartcraftythings.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Ház a diófán
A gyerekek örök kedvence a fa tetejére épített ház. Bemutatunk egy költséghatékonyan elkészített változatot.


Gyerkőc
Csodás babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.


Kert-balkon
Raklapból virágtartó
Nézd meg hogyan készített Bence virágládát. Még ősszel is sokáig zöldellhet balkonod, hiszen sok növény van, ami a hűvösebb időt is kedveli. Barkácsolj egy ládát nekik te is!


csináld magad
DIY hangulatvilágítás az erkélyre
Májusban már jól esik sokáig kint ücsörögni az erkélyen. A kellemes, már-már nyárias szellő mellett tovább fokozhatja a hangulatot egy-egy pislákoló mécses. Cikkünkben most mutatunk egy ötletet arra, hogyan készíthetsz te magad hangulatvilágítást.


Gyerkőc

Diy hóemberek
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság