hirdetésKarácsonyi dekoráció skandináv stílusban

Gyerkőc

Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban

Készíts skandináv karácsonyi dekorációt fából! A gyerekek bevonásával a dekoráció elkészítése vidám közös időtöltés egy hideg délutánon.

1. Rajzoljunk egy szívet vagy egy csillagot egy üres kartonra mintának és vágjuk ki. Rajzoljuk körbe a mintát a fán. Tegyük bele a fát a szorítóba, hogy jól meg tudjuk tartani. Utána a Dremel 3000 szerszám vágókorongjával vágjuk ki a ceruzával megrajzolt alakot. Fordítsuk el a fát a szorítóban, hogy minden oldalról ki tudjuk vágni.

2. Fúrjunk lyukakat a formák tetejére a Dremel 3000 lyukasztóhegyével. Fessük be minden forma mindkét oldalát, és hagyjuk a festéket teljesen megszáradni. Egy mini szorítóval megtartva a festett formákat, csiszoljuk le a csillagok és a szívek széleit a Dremel 3000 csiszolófejével.

3. A Dremel ragasztópisztollyal tegyünk a fadíszekre különböző méretű pöttyöket a csillámló vagy a színes Dremel ragasztóból. Fűzzünk át egy-egy szalagot a díszek tetején lévő lyukakon, és csomózzuk össze a végeiket. Akasszuk fel színes raffiára vagy zsinórra, és erősítsük a lépcsőkorlátra, a kandalló fölé vagy a bejárati ajtó tetejére üdvözlésként az ünnepi időszakra.

Anyag- és szerszámszükséglet

 • Dremel 3000 multifunkcionális szerszám • Dremel nagyteljesítményű vágókorong és csiszolószalag • Dremel ragasztópisztoly, csillámló és színes ragasztórudak • ceruza • olló • karton a mintának • fa • piros és krémszínű festék • ecset • szalag

A Dremel 3000 több különböző kéziszerszám funkcióját betölti, így a barkácsolás során egyetlen gépet  használhatunk számos különböző eszköz helyett. A Dremel 3000 otthoni javító projektkészlet a Dremel 3000 multifunkcionális szerszámon és a hozzá való három hasznos szerelvényen felül további 105 különböző vágó-, csiszoló- és gravírozótartozékot foglal magában, egy szerszámtartó táskát és egy ötletekkel teli füzetet.

További információ: dremeleurope.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kőablak a falon
Ki mondja, hogy egy falnak üresnek és unalmasnak kell lennie? Íme egy jópofa megoldás.


Ötletek
Boltív családi összefogással
Házuk felújítása során készítette ezt a boltívet és mellette, egy befalazott ajtó helyén kialakított üvegpolc-rendszert Gombásné Horváth Dóra és férje Vépen.


Kert-balkon
A fa új élete
A ház előtt kipusztult fa sorsán eltöprengve kezdett kerti tereprendezésbe Paál Zoltánné és családja Kisvárdán. Az eredmény utánzásra méltó.


Ötletek
Csillagdíszek bel- és kültérbe
Ünnep idején nemcsak a fenyőfát díszítheti fel a család közösen, hanem díszekkel színesíthetjük a kerti fákat, bokrokat is.
Kert-balkon

Egyedi homlokzat


Szerszám-anyag

Klinker lapburkolatok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság