7 inspiráló téma gyerekszoba berendezéséhez

Gyerkőc

7 inspiráló téma gyerekszoba berendezéséhez

Izgalmas gyerekszobák a gyermekek kedvenc témáinak megfelelően.

A legjobb, ha egyből tudjuk, mi áll a gyerekek szívéhez a legközelebb, de ha nincs róla elképzelésünk sem, akkor bevonhatjuk őket az ötletelésbe, hogy tervezzék meg álmaik szobáját. 7 inspiráló szobát mutatunk be, amelyek segíthetnek a megfelelő irány és a berendezési tárgyak kiválasztásában.

Ezek a témák a legnépszerűbbek a gyermekek körében:

  • hercegnő
  • klasszikus mesék
  • dinoszaurusz
  • indián
  • dzsungel állatai
  • kalózok
  • lego

A hercegnők szobája tele van tükrökkel és szőnyegekkel

Méghogy a hercegnők nem divatosak? A mai hercegnők nagy átalakuláson mentek keresztül. Már nem tehetetlenül várják, hogy valaki megmentse őket a mesék szerint. Merészek és gyakran lebontják a körülöttük kialakult sztereotípiákat. A mai kislányok szeretik őket, és el akarják játszani a mesékben látott táncokat és dalokat, s közben erős és magabiztos nőkké válnak. Szerezzünk be egy nagy szekrényt a jelmezeknek, teret adva így a beöltözős szerepjátékoknak. Ha ebbe a tárolóhelyiségbe elhelyezünk tükröt, szőnyeget, lábtartót és zsámolyokat és egy széket is, már meg is születik a hercegnő öltözője. Amikor besötétítünk, a lányok ruhái átváltoznak a királylányok öltözékévé.

bonami_Karup_Design_Mini_Nido_Mint(1).jpg

Meséről mesére, vissza a klasszikusokhoz

A mese nagyon fontos a gyermekek számára. Megtanítja őket a jó és a rossz felismerésére, a szeretetre és a barátságra. Szerencsére a mai tündérmesék nem olyan félelmetesek, mint a Grimm Testvérek klasszikusai, hanem inkább kellemesen elkábítja őket, hogy békében aludhassanak.

Díszítsük fel a szobájukat klasszikus mesefigurákkal, mint például a Kis Piroskával ellátott papírszínházzal, egy LEGO Friends uzsonnás dobozzal, vagy éppen egy Kis Herceges ágyneművel.

Az ágy, mint menedék a dinoszaurusz támadás ellen

bonami_LEGO_Lifestyle_Image_23_2017.jpg

A dinoszauruszok továbbra is nagyon népszerűek a fiú gyermekek körében. Létezésüket rejtély veszi körül, amely felébreszti a gyermekek természetes kíváncsiságát és fantáziáját. Ezen felül ők is aranyosak, de egyben félelmetesek lehetnek a kisebbek szemében. A Dinoszaurusz Parkot könnyű megszervezni. Rögzítsünk egy ágyneműhuzatot vagy függönyt az ágyhoz, hogy a gyermekek elrejtőzhessenek a Tyrannosaurus támadás ellen. Egy kis régész gyereknek szüksége van egy nagyítóra is, hogy megvizsgálhassa az óriási nyomokat. Ezt a díszletet még fokozhatjuk dinoszauruszos szőnyegekkel és párnákkal.

Boho gyerekszoba TeePee indián sátorral és álomfogókkal

A gyerekektől nem áll nagyon távol a boho stílus, amit az ő világukban indiánoknak hívnak. Ki nem szerette a kalandos történeteket Vinnetou és Old Shatterhand barátságáról gyerekként? Hangoljuk rá a gyerekeket erre a vonalra különböző etnikai motívumokkal, tapétával és falimatricákkal vagy álomfogókkal. A gyerekeket könnyen boldoggá tehetjük egy sátorral a szobájuk közepén, ahol kedvükre játszhatnak.

Ki itt a dzsungel királya?

A gyermekek és az állatok a legaranyosabb párosítás a világon. A kicsik szívesen veszik körül magukat nyuszival, kutyával és pandákkal, akikkel megtanulják a természet szeretetét és az ott élő állatok viselkedését. A szobából stílusos dzsungelt varázsolhatunk különböző játékokkal, tapétával és állati motívumokkal. Például cseréljük ki a klasszikus lámpát egy nyuszis éjszakai fényre, és ragasszunk háttérképnek állati matricákat a falra.

Nagy méretű Lego kockák tárolóhelyként

A LEGO téglakészlet korlátlan lehetőségeket kínál a játékra. Ez az oka annak, hogy ma a gyermekek is annyira szeretik. A Lego mindig is jó kikapcsolódás volt. A kis kockák felébresztik az építkező kedvű gyerekekben a kreativitást, és megismerik a mechanika szabályait is egyben. Nem véletlen, hogy a gyerekek megőrülnek a Lego miatt csak úgy, mint a felnőttek. Szerezzünk be néhány praktikus és nagy alakú tárolódobozt a gyerekszobába, amelyekre könnyedén felépíthetik a saját Lego-világukat.

bonami_LEGO_Storage_Lifestyle_image23.jpg

Térkép és iránytű, induljon a kalóz vadászat

Gondoljunk csak bele, hogy hol vannak kalózok és mit is csinálnak pontosan. Vagy a tengeren vitorláznak, vagy valamilyen legendás kincset keresnek. Ha gyermekeddel belevágnál egy ilyen kalandba, akkor mindenképpen szerezz be megfelelő felszerelést a felfedezőútra. A kis utazók imádni fogják a falimatricákat és egy világtérképet idéző plakátot. Ne felejtsd el a távcsövet és az iránytűt sem.

bonami_Lifestyle_Image_05_2017.jpg

További információk:

Facebook: www.facebook.com/bonami.hu

Instagram: www.instagram.com/bonami.hu/

Webáruház: www.bonami.hu/

 

 

 

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Robotfűnyíró
Azoknak, akiknek nem a szívük csücske a fűnyírás, de ápolt gyepfelületet szeretnének, megoldást jelent a Gardena robotfűnyírója, amely automatikusan és halkan nyírja le a füvet.


Gép- és anyagújdonságok
A szép zöld gyep titka
A fűnyírás megosztó feladat a ház körül, van akit kikapcsol, van aki szívesen elcserélné a kertjét addig, amíg ez a feladat meg nem oldódik. A fűnyírás néhány egyszerű lépéssel megkönnyíthető, sőt közkedvelt feladattá válhat a kerttulajdonosok körében.


Ötletek
5+1 praktika a csodálatos kertért
Mára beért az eddigi megfeszített kerti munka: pompáznak a virágok, érnek a fűszernövények, a pázsit pedig gyönyörű.


Otthon-bútor
Ajtóból polc
Fölöslegessé vált egy ajtónyílás Dén Jánoséknál, Tasson. Ez azonban nem jelenti azt, hogy funkciótlanná is: a tok kibontása után kisméretű téglával fel lett falazva és az áram, valamint a tévékábel a helyére lett vezetve.
Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát megoldás egy rétegben
Gép- és anyagújdonságok

Minden ami zöld, narancssárga lesz


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság