Diy játékgarázs

Gyerkőc

Diy játékgarázs

Fiuk közelgő születésnapjára keresett szép játékgarázst Naudé Philip és felesége. Csakhogy sehol nem talált olyat, ami tetszett volna: a boltokban csupa csúf, műanyag garázs volt csak kapható.

Végül a feleség, Borbála rákérdezett: miért nem csinálsz egyet te? A sufni tele van maradék faanyaggal, festékünk van, már csak ki kell találni, milyen legyen. A férje szerény ember és csak annyit mondott, háát, megpróbálom, bár még sosem csináltam ilyet.

 

A végeredményt elnézve megérte a sokszor éjszakába nyúló pepecselő munka, festegetés, vonalzózás. Összes gyermekük imád vele játszani, a nagyobbik kislány babázik rajta, a legkisebb lány felmászik a tetejére és ott játszik, és persze a kisfiú egész nap ezen autózik... sikeres ajándék volt. Mindenkinek ajánlják, hogy próbálja meg nyugodtan maga megcsinálni, hiszen ők is amatőrként, hulladék fából vágták, ragasztották össze az egészet, és közben maguk is jól szórakoztak. Azoknak pedig, akik hasonlón törik a fejüket, gondolatébresztőnek íme néhány részletfotó:

A földszint.

Az emelet.

Az emeleti parkolók.

A tető.

És végül a teljes szerkezet távlati képe.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Fejleszd kutyád intelligenciáját
Ennek a varázsdobozkának az elkészítésében először csak a gazda, azután a kutyája, majd az egész család örömét fogja lelni. Töltsd meg a fiókot a négylábú kedves ropogtatnivalójával vagy gumicsontjával és kezdődhet a móka.


Gyerkőc
Szuper babaház
A nemzetközi szabványnak megfelelő 1:12 méretarányú, háromszintes, Viktória korabeli babaházat készített harmadik unokája, Zsizsi számára Bősenbacher Ferenc Budapesten.


Gyerkőc
Játékkonyha gyerekeknek
Szép, alaposan kidolgozott, mégis olcsó mini játékkonyhát készített Bordán Róbert András Debrecenben.


Kert-balkon
Kerti dekorációból gyerekjáték
Kerti dekorációt akart készíteni Vörös Józsefné Őrbottyánban, azért alkotta meg ezt a két sziklára épült mediterrán falu-modellt, amelyet libegő köt össze (a falvak lakói és a turisták ezzel közlekednek) – de a dekorációból játék lett, mert a gyerekek azonnal lecsaptak rá.


Otthon-bútor

Gardrób helyett bunki
Otthon-bútor

Kincsesláda
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság