hirdetésDiy játékgarázs

Gyerkőc

Diy játékgarázs

Fiuk közelgő születésnapjára keresett szép játékgarázst Naudé Philip és felesége. Csakhogy sehol nem talált olyat, ami tetszett volna: a boltokban csupa csúf, műanyag garázs volt csak kapható.

Végül a feleség, Borbála rákérdezett: miért nem csinálsz egyet te? A sufni tele van maradék faanyaggal, festékünk van, már csak ki kell találni, milyen legyen. A férje szerény ember és csak annyit mondott, háát, megpróbálom, bár még sosem csináltam ilyet.

 

A végeredményt elnézve megérte a sokszor éjszakába nyúló pepecselő munka, festegetés, vonalzózás. Összes gyermekük imád vele játszani, a nagyobbik kislány babázik rajta, a legkisebb lány felmászik a tetejére és ott játszik, és persze a kisfiú egész nap ezen autózik... sikeres ajándék volt. Mindenkinek ajánlják, hogy próbálja meg nyugodtan maga megcsinálni, hiszen ők is amatőrként, hulladék fából vágták, ragasztották össze az egészet, és közben maguk is jól szórakoztak. Azoknak pedig, akik hasonlón törik a fejüket, gondolatébresztőnek íme néhány részletfotó:

A földszint.

Az emelet.

Az emeleti parkolók.

A tető.

És végül a teljes szerkezet távlati képe.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Matatófal babáknak
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul a kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok valóban nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!


Gyerkőc
Hintaló készítése
Sógornője kislányának készítette ezt a hintalovat Scheib László Halásziban.


Gyerkőc
Hamarosan becsöngetnek – Így alakítsuk át a gyerekszobát
Amíg a gyerekek júniusban az utolsó, nyári szünet előtti napokat számolták, addig augusztusban a szülők már vágják a centit, hogy mikor kezdődik el ismét a tanév. A hátralévő napokat érdemes maximálisan kihasználni – például egy gyors gyerekszoba-átalakítással.


Gyerkőc
Fajátékok saját kezűleg
Olvasóinktól időről időre olyan fotókat is kapunk, amelyek bizonyítják: nemcsak bútort, hanem játékokat is érdemes s. k. készíteni.
Ötletek

Babaszoba
Gyerkőc

Csónakágy


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság