Kényeztesd házi kedvenceidet: cica- és kutyabútorok saját kezűleg

csináld magad

Kényeztesd házi kedvenceidet: cica- és kutyabútorok saját kezűleg

Házi kedvenceink megérdemelnek egy kis kényeztetést: készíts nekik saját kezűleg bútorokat. Lehet az egy dekoratív fekhely vagy egy etető, cicád vagy kutyád biztosan imádni fogja. Mutatunk hozzá egy kis inspirációt!

Lépcső gyümölcsládából

Ha megengeded kis kedvencednek, hogy felugorjon a kanapéra vagy veletek aludjon az ágyban, akkor könnyítsd meg a dolgát: készíts neki lépcsőt. Ragassz egymáshoz egy nagyobb és egy kisebb gyümölcsládát, fesd át és máris kész.

Asztalból etető

Remek etetőt készíthetsz egy régi asztalból: fűrészeld le a lábait rövidre, középen pedig vágj ki két nagyobb lyukat, ebbe tedd a macska vagy a kutya tálkáját.

Cicaalom elrejtve

Egy nagyobb méretű cserépnek vágd ki az oldalát. Az aljára tedd be a cica almát, a cserép tetejét pedig dekoráld ki virággal, mintha tényleg egy cserepes növény lenne.

Még több szuper ötletet találsz a videóban!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Építs kerti csobogót: szakember nélkül megoldható
Kertünk összképén sokat javíthat egy gondosan megalkotott kis csobogó. Látványra is nagyon szép, a víz lassú csorgása pedig lelkünkre is nyugtatóan hat. Nézzük, hogyan készíthetjük el mi magunk.


csináld magad
Így lesz az ágykeretből kerti bár
Egy ismert DIY blogger nemrég megmutatta, hogyan épített kerti bárt két ágykeret felhasználásával.


csináld magad
Így lesz az unalmas reggeliző tálcából absztrakt műalkotás
Dekoráljuk ki unalmassá vált reggeliző fatálcánkat: csak egy kis festés és akár egy modern műalkotás is válhat belőle. Még csak különleges tehetség sem kell hozzá.


csináld magad
DIY hangulatvilágítás az erkélyre
Májusban már jól esik sokáig kint ücsörögni az erkélyen. A kellemes, már-már nyárias szellő mellett tovább fokozhatja a hangulatot egy-egy pislákoló mécses. Cikkünkben most mutatunk egy ötletet arra, hogyan készíthetsz te magad hangulatvilágítást.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság