Időspóroló tippek barkácsoláshoz: lehet, eddig te is rosszul csináltad

csináld magad

Időspóroló tippek barkácsoláshoz: lehet, eddig te is rosszul csináltad

Akár kezdő, akár gyakorlott barkácsoló vagy, a következő trükkök neked is jól jöhetnek! Időt spórolhatsz velük és némi bosszúságtól is megkímélheted magadat!

Hajlítsd be a szöget

Ha nem szeretnéd, hogy a deszkából kiálló szög megsértse a kezedet, kalapáld laposra. Mielőtt azonban ezt megtennéd, hajlítsd be a szög hegyes végét, így üss rá a kalapáccsal.

Jól jöhet egy pénzérme

Túl nagy a villáskulcs? Nincs otthon a megfelelő méret? Sebaj, tegyél a csavar mellé egy pénzérmét és így húzd meg.

Mágnes segíthet

Az aprócska csavar könnyen kicsúszhat a kezünkből, ha viszont teszünk egy kis mágnest a csavarhúzóra, magához vonzza és így nem lesz nehéz becsavarozni.

Még több hasznos trükkért nézd meg a videó!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Egyéni színekben pompázó falak
A pasztellek töretlen népszerűsége, az élénk színekre való nyitottság, és a kreatív kísérletező kedv jellemzi a magyar felújítási attitűdöt.


csináld magad
Szerszámok, amelyekre minden háztartásban szükség lehet
Attól függetlenül, szoktál-e barkácsolni, bizonyos szerszámokra minden háztartásban szükség lehet. Ha szeretnél kitenni egy képet a falra, akkor például egy kalapács biztosan kelleni fog, de egy csavarhúzó vagy fogó is hasznos lehet nagyon sok esetben. Nézzük, melyek a legalapvetőbb szerszámok, amiket érdemes beszerezned!


Szerszám-anyag
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért Galla Norbert (Szeged) számára kézenfekvő volt, hogy ilyennel lepi meg.


Szerszám-anyag
Kreatív munkáival nyert a Mesterek Mestere
Második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri egyhangú döntése alapján az acsai Vancsó László (49) burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere.


Szerszám-anyag

Lakásfestés egyedül
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság