Kertápolási tippek szakértőktől

csináld magad

Kertápolási tippek szakértőktől

Jó hír a kertészkedés szerelmeseinek: hamarosan kertápolási podcast indul, amit akár autóban ülve, sütés-főzés vagy épp kertrendezés közben is hallgathatnak.

Hasznos kertápolási témák

A ’KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora’ című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsorvezető az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, a Bazsalikomos kert brand megálmodja, A kert konyhája című könyv szerzője. Valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője, aki számára nincs olyan technikai adat, paraméter, innováció, amit a kertápolási gépekről ne ismerne.

A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

ST_Podcast_Kertertok.png

A megfelelő fűnyíró kiválasztása

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból választhatunk, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha meg van az igényeinknek megfelelő gép, már félsikernél járunk, azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a gyepápolás rejtelmeibe is beavat, hogy milyen magasságot válasszunk, és mikor is végezzük el a fűnyírást. 

A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

A ’KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora’ podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-os is elérhető.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Rusztikus kerti csap
Akácfa alapanyagból készítette négynapi munkával ezt a kerti csapot Abdai Csaba Kaposváron.


Kert-balkon
Antik kövek a kertbe
A Kaiserstein kőtermékek igényessé és egyedivé teszik kertünket, otthoni környezetünket. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, jó minőségű beton termék, amelyek inkább konzervatív ízlést tükröznek, de könnyedén illeszthető a modernebb épületekhez is.


Ötletek
Tíz izgalmas felhasználási módja a szolárlámpának
A szolárlámpák remekül mutatnak sorban beleszúrva a földbe a járda mellett, de ha egy kicsit kreatívak vagyunk, ennél is jobb megoldásokkal dobhatjuk fel kertünket. Mutatjuk, hogyan használhatjuk még fel ezeket az aprócska lámpákat.


Kert-balkon
Kerti bútor – maradék fából
Maradék fából készítette ezt a kerti kiülőt láncfűrész és flex segítségével Waisz Gizella Kornélia Erdőkertesen.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság