Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket

csináld magad

Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket

Eljött a kinti sütögetések ideje, már csak egy megfelelő hely kell hozzá kertünkben. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan építhetsz saját magad sütögetőt!

Könnyen elkészül

Első lépésben találd ki, pontosan hova szeretnéd megépíteni a sütögetőt. Lehetőleg ne legyen fák közelében, mert a tűzből kipattanó szikrák nagy bajt okozhatnak. Ha megvan a hely, akkor szabályos köralakban távolítsd el a fűréteget, és ezen a részen áss egy nagyjából 10-12 centiméter mélységű lyukat. Boríts rá egy réteg sódert és gereblyével egyengesd el.

Ezt követően tegyél rá egy nagyméretű, körformájú vasat, lehet ez egy félbevágott hordó is. Végül téglával rakd ki körben és indulhat is a szalonnasütés.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Asztal és szék boroshordóból
Az ember nem szereti kidobni a régi, de jó anyagból készített tárgyakat, hanem elgondolkozik, mire használhatná őket. Az ötletelésből néha meglepően szép dolgok sülnek ki. Ifjú Péter például régi boroshordóból készített asztalt és székeket Felcsúton.


Kert-balkon
Tárcsagrill készítése
Többfunkciós kerti tárcsagrillt készített Erdei Imre Püspökladányon. Főbb funkciói:


Kert-balkon
Szökőkutak reneszánsza
Néhány éve még az egyszerű kerti tó számított újdonságnak, ma a benne elhelyezett szökőkút vagy vízesés az igazi látványosság. Ez nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem tavunk biológiai egyensúlyára is jó hatással van. Már a tó tervezésekor gondolni kell a kiegészítők helyére.


Kert-balkon
Buldózer alakú játszótér a kertben
Németh Norberték készítették Ágasegyházán gyerekeiknek ezt a hintával, csúszdával és egy kis ügyességi pályával ellátott kerti játszóteret.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság