Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

csináld magad

Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!

Stencil padlóra

Stencilekkel nem csak a bútorokra festhetünk mintát, hanem a padlóra is. Igazán egyedi hatást kelt, ha a kerti bútorok alatt, mintegy szőnyegként, gyönyörű mintázatok bukkannak fel.

Raklapokból ülőbútor

Egyszerű raklapokból kényelmes ülőbútort készíthetsz. Rétegezd egymásra a raklapokat, majd tegyél rájuk kényelmes matracot, párnákat. Heveredjetek el rajta a barátokkal, családtagokkal és beszélgessetek egy nagyot!

Növényfuttató

Néhány léc segítségével csodás növényfuttatót készíthetsz. Csak szögeld össze őket és futtasd fel rá a rózsákat vagy pedig fúrd rá a kaspókat és ültess bele virágokat.

További szuper ötletekért nézd meg a következő videót!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Hangulatvilágítás saját lampionnal
Meghittebbé teheted az estéket, ha villany helyett mécsest gyújtunk. Ezzel a könnyen elkészíthető lampionnal pedig még szebbé teheted az élményt.


Kert-balkon
Így tartsd karban szerszámaidat
A tavaszi kerti munkálatok előtt ajánlott seregszemlét tartani sufniban. Érdemes leellenőrizni kerti szerszámok állapotát, hogy ne később érjen meglepetés. Íme a tennivalók!


Kert-balkon
Grillező – a romtemplom mintájára
Formáját és kialakítását tekintve a zsámbéki Romtemplom stílusjegyeit hordozza Dániel Gáborék zsámbéki kertjének egyik dísze, a grillező, amelyet saját kezűleg épített, saját ötlete és tervei alapján.


Kert-balkon
Kerti fotel, keleti kényelem
Néhány különleges, saját készítésű bútorral meghitt környezetté varázsolhatjuk  kertünket, teraszunkat. Ráadásul sokkal kevesebből kijövünk, mintha áruházban vennénk a tárgyakat. Cikkünkben egy kényelmes kerti fa fotel elkészítésének menetét mutatjuk be.


Kert-balkon

Van új a hó alatt
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság