hirdetésÉpíts kerti csobogót: szakember nélkül megoldható

csináld magad

Építs kerti csobogót: szakember nélkül megoldható

Kertünk összképén sokat javíthat egy gondosan megalkotott kis csobogó. Látványra is nagyon szép, a víz lassú csorgása pedig lelkünkre is nyugtatóan hat. Nézzük, hogyan készíthetjük el mi magunk.

Nem kell szakemberre bíznunk a munkálatokat

A kerti csobogó elkészítéséhez első lépésben ássuk ki a helyét, szórjunk rá egy réteg homokot és borítsuk be fóliával. A mélyedést töltsük meg vízzel, majd tegyük bele a szivattyút. A locsolócsövet húzzuk fel, vágjuk el és építsünk egy kisebb magaslatot lapos sziklákból. Ezek közé helyezzük a locsolócsövet úgy, hogy lehetőleg ne látszódjon ki.

Készítsük el a csobogó alsó részét is, a nagyobb köveket, kavicsokat rendezgessük el úgy, hogy a fólia ne legyen látható. Növényeket is ültethetünk közéjük, így igazi kis oázis lesz.

Az elkészítés folyamatát mutatjuk a videóban!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Raklapból virágtartó
Nézd meg hogyan készített Bence virágládát. Még ősszel is sokáig zöldellhet balkonod, hiszen sok növény van, ami a hűvösebb időt is kedveli. Barkácsolj egy ládát nekik te is!


csináld magad
Egyedi darab az otthonodban: készíts rongyszőnyeget
Otthonunk egyik különlegessége lehet egy saját magunk által készített szőnyeg. Csupán egy keretet kell készíteni hozzá, és indulhat a szövés!


Gyerkőc
Játékkonyha extrákkal
Első ránézésre átlagos konyhának tűnik, és csak ha jobban megnézzük, akkor derül ki, hogy valójában játékkonyha, amelyet az óvodának készített Teleki Tibor.


Gyerkőc
Csodás babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.


Kert-balkon

Ház a diófán
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság