Építs kerti csobogót: szakember nélkül megoldható

csináld magad

Építs kerti csobogót: szakember nélkül megoldható

Kertünk összképén sokat javíthat egy gondosan megalkotott kis csobogó. Látványra is nagyon szép, a víz lassú csorgása pedig lelkünkre is nyugtatóan hat. Nézzük, hogyan készíthetjük el mi magunk.

Nem kell szakemberre bíznunk a munkálatokat

A kerti csobogó elkészítéséhez első lépésben ássuk ki a helyét, szórjunk rá egy réteg homokot és borítsuk be fóliával. A mélyedést töltsük meg vízzel, majd tegyük bele a szivattyút. A locsolócsövet húzzuk fel, vágjuk el és építsünk egy kisebb magaslatot lapos sziklákból. Ezek közé helyezzük a locsolócsövet úgy, hogy lehetőleg ne látszódjon ki.

Készítsük el a csobogó alsó részét is, a nagyobb köveket, kavicsokat rendezgessük el úgy, hogy a fólia ne legyen látható. Növényeket is ültethetünk közéjük, így igazi kis oázis lesz.

Az elkészítés folyamatát mutatjuk a videóban!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
3 húsvéti tipp kicsiknek
Készítsetek néhány húsvéti cukiságot a gyerkőccel.


csináld magad
Így lesz az ágykeretből kerti bár
Egy ismert DIY blogger nemrég megmutatta, hogyan épített kerti bárt két ágykeret felhasználásával.


csináld magad
Így lehet saját készítésű kerti zuhanyzód
Egy kerti zuhanyzó jó szolgálatot tehet nyáron a nagy hőségben. Jól eshet aláállni egy-egy izzasztó kerti munka után, de a család legkisebb tagjai is örömmel pancsolhatnak alatta. Egy nagyobb hordó felhasználásával akár mi magunk is elkészíthetjük.


Kert-balkon
Raklapból virágtartó
Nézd meg hogyan készített Bence virágládát. Még ősszel is sokáig zöldellhet balkonod, hiszen sok növény van, ami a hűvösebb időt is kedveli. Barkácsolj egy ládát nekik te is!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság