Három ötlet kezdő barkácsolóknak

csináld magad

Három ötlet kezdő barkácsolóknak

Szereted a kézzel készült dolgokat, de bátortalan vagy ahhoz, hogy belevágj a barkácsolásba? Mutatunk most néhány ötletet kifejezetten kezdőknek!

Kanálból fogas

Fogj néhány kanalat, kalapáld laposra, fúrj a közepükbe lyukat, majd hajlítsd meg egyenként mindet. A lyukon keresztül fúrd fel egy lécre őket és máris kész a ruhafogas az előszobába.

Gyümölcsládából polc

Szerezz be néhány nem használt, jó állapotú gyümölcsládát, majd fesd le őket. Ha megszáradt, pakold egymásra a darabokat tetszés szerint. Használhatod cipőtartónak vagy tehetsz rá vázát, cserepes virágot is.

Látványos füzér

Fesd tetszőleges színűre a fából készült gyöngyöket, majd ha megszáradtak, fűzd fel őket egy madzagra. Ezt követően a papírszívószálakat vágd rövid darabokra, majd fűzd fel őket úgy, hogy szabályos oktaédert kapj. Ebből készíts több darabot, majd kösd rá a gyöngyfüzérre. Fali dekorációnak vagy karácsonyfadísznek is tökéletes.

A következő videóban megnézheted az elkészítés folyamatát!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Pinceszigetelés egyszerűen
Elege van abból, hogy pincéje gyakorlatilag használhatatlan az állandó beázás miatt? Nyirkosak, nedvesek a falak, lemállik a vakolat, repedések jelentek meg?


Kert-balkon
Kerti bútorok felületkezelése
Akár a kültéri építészetben, akár kerti bútorok készítéséhez használunk fát, a szándék mindig azonos: minél többet tarthassunk meg természetes szépségéből, színeiből, erezetének játékosságából.


Otthon-bútor
Diy fotel bőröndből
Mindenkinek érdemes körülnéznie a padláson, hátha megtalálja az ideális koffert, amelynek egyszerű átalakításával látványos, új bútort nyerhet.


Otthon-bútor
Párás az ablak? Javítsd ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom. Azért van megoldás.


Gyerkőc

Dupla galéria
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság