hirdetésDIY hangulatvilágítás az erkélyre

csináld magad

DIY hangulatvilágítás az erkélyre

Májusban már jól esik sokáig kint ücsörögni az erkélyen. A kellemes, már-már nyárias szellő mellett tovább fokozhatja a hangulatot egy-egy pislákoló mécses. Cikkünkben most mutatunk egy ötletet arra, hogyan készíthetsz te magad hangulatvilágítást.

Percek alatt elkészül

Csak egy régi befőttes üvegre, madzagra, ollóra, ragasztószalagra és egy kis kézügyességre lesz hozzá szükséged. Készíts elő négy egyenlő hosszúságú zsinórt, vedd őket ketté és a videón látható módon középen csomózd össze őket. A befőttes üveget fordítsd le, és a zsinórt helyezd rá, úgy, hogy a csomó középre kerüljön. A négy lelógó madzagra köss egyenlő távolságra egy-egy újabb csomót, majd ragasztószalaggal rögzítsd az üveg aljához. Ezután jöhet az újabb csomózás az üveg körül, a pontos lépésekért kövesd a videót.

Ha elkészült, tegyél bele egy mécsest vagy gyertyát és akaszd fel az erkélyre!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Térkövezett gépkocsibeálló tárolóval
Akinek kertes háza vagy nyaralótelke van, előbb-utóbb keres valamilyen árnyékolási megoldást a gépjármű számára, hogy védett helyen legyen az időjárás viszontagságaitól. Ha nincs az épületben garázsnak hely – vagy van, de már nem elegendő a család gépkocsi-flottájához –, akkor a ház valamelyik oldalához célszerű hozzátoldani a beállót. Így teret is nyerhetünk és a költségek is alacsonyabbak.


Kert-balkon
Tökéletes terasz
A mindennapokat szinte mindenki a munkahelyén, zárt térben tölti, így vágyik a friss levegőre, és ha lehet, a kertben foglal helyet. Az ottartózkodást némi ötleteléssel és munkával kényelmesebbé tehetjük.


Kert-balkon
Mediterrán stílusú kút
Az akkoriban még frissen vásárolt falusi lakóház udvarán volt egy régi, de működőképes ásott kút, melynek csak az utolsó fél gyűrűje állt ki a földből.


Kert-balkon
Teljes körű teraszszépítés
A közelmúltban esedékessé vált Teleki Tiboréknál a 25 éve épült szászvári ház teraszának megszépítése.
Kert-balkon

A fa új élete


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság