DIY hangulatvilágítás az erkélyre

csináld magad

DIY hangulatvilágítás az erkélyre

Májusban már jól esik sokáig kint ücsörögni az erkélyen. A kellemes, már-már nyárias szellő mellett tovább fokozhatja a hangulatot egy-egy pislákoló mécses. Cikkünkben most mutatunk egy ötletet arra, hogyan készíthetsz te magad hangulatvilágítást.

Percek alatt elkészül

Csak egy régi befőttes üvegre, madzagra, ollóra, ragasztószalagra és egy kis kézügyességre lesz hozzá szükséged. Készíts elő négy egyenlő hosszúságú zsinórt, vedd őket ketté és a videón látható módon középen csomózd össze őket. A befőttes üveget fordítsd le, és a zsinórt helyezd rá, úgy, hogy a csomó középre kerüljön. A négy lelógó madzagra köss egyenlő távolságra egy-egy újabb csomót, majd ragasztószalaggal rögzítsd az üveg aljához. Ezután jöhet az újabb csomózás az üveg körül, a pontos lépésekért kövesd a videót.

Ha elkészült, tegyél bele egy mécsest vagy gyertyát és akaszd fel az erkélyre!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Építs kemencét!
Te is szereted a kemencében sült házi pizzát, kenyérlángost és más ételeket? Építs saját kemencét a kertbe.


Kert-balkon
Virágládák, kaspók ötféleképpen
 Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Aki pedig úgy tudja elhelyezni, hogy jól is mutasson és a a virágnak is jó legyen, az ügyetlen nem lehet. 


csináld magad
Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket
Eljött a kinti sütögetések ideje, már csak egy megfelelő hely kell hozzá kertünkben. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan építhetsz saját magad sütögetőt!


Kert-balkon
Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?
Többek között erre is választ kaphat, aki ellátogat szeptember 20-21-én a 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásárra, Szigetszentmiklósra.
Kert-balkon

Ház a diófán


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság