Így lesz az unalmas reggeliző tálcából absztrakt műalkotás

csináld magad

Így lesz az unalmas reggeliző tálcából absztrakt műalkotás

Dekoráljuk ki unalmassá vált reggeliző fatálcánkat: csak egy kis festés és akár egy modern műalkotás is válhat belőle. Még csak különleges tehetség sem kell hozzá.

Egyszerű, de nagyszerű

A fatálca átalakításához semmi másra nem lesz szükséged, csak ragasztószalagra, színes festékekre és ecsetre. A ragasztószalagból vágott darabokat ragasztgasd a tálcára úgy, hogy geometriai formákat alkossanak. A részeket töltsd ki különböző színű festékkel tetszőleges módon. Hagyd, hogy megszáradjon, majd óvatosan húzd le a szalagot. A végeredmény olyan lesz akár egy absztrakt műalkotás.

Ezek után már csak a te döntésed, hogy továbbra is tálcaként használod vagy esetleg kiakasztod a falra.

Mutatjuk az elkészítését!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások
Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!


Szerszám-anyag
Hődiagnosztika
A fűtés egyre többe kerül, ezért mindenki igyekszik szigetelni a lakását. De honnan tudjuk, hogy hol szökik a meleg? Ebben segít a 70-es években, az olajárrobbanás után a polgári szférába átkerült technika: a hődiagnosztika.


csináld magad
Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket
Eljött a kinti sütögetések ideje, már csak egy megfelelő hely kell hozzá kertünkben. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan építhetsz saját magad sütögetőt!


Otthon-bútor
Dinamikus képkeret tükörmozaikból
A boltokban vásárolt holminál mindig személyesebb a saját kezűleg készített. A legszebb ajándék nagymamáknak egy fénykép az unokákról, szeretteinknek pedig egy kép a közös nyaralásról. A kép mellé ajándékozzunk keretet is, s akkor már úgy dukál, hogy annak is legyen stílusa.


Otthon-bútor

Nosztalgikus csendélet
Kert-balkon

Ház a diófán
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság